Накладки на ручки

  • 27 may 2014 11:31:57

Накладки на ручки дверей додають кожному автомобілю естетичну красу, індивідуальність і є незамінним аксесуаром при проведенні зовнішнього тюнінга. У той же час, декоративна і естетична, накладки на ручку грають також роль захисної віддачі. Данные аксессуары производятся из стали або ударопрочного хромированного пластика.

Накладки на ручки дверей из стали

При виробництві хром пакетів традиційно застосовується сталь різних марок і ступенів прочості. У найбольшій ступені вас зареєстрували аксесуари з марки стали № 314 (до прикладу, турецькі Омса і Кармос). Цей тип стали володіти найкращими антикоррозійні та ударопрочностними властивостями. Поверх стало звичайно наноситься шар хрома - темного або світлого світу. Рекомендується вибирати накладки на ручки з двома слоями хрома - один захисний, другий для придушення глибин кольору. У цьому випадку ви можете бути впевнені на 100%, що і через 10 років будуть виглядати, як в день покупки.

Накладки на ручки дверей з хромірованного пластика

При виробництві хроматичних накладок на дверні ручки застосовується ABC-пластик (акрилонітрилбутадієновий пластик). ABC-пластик це найпопулярніший вид пластики для складних формованних виробів.

Даний пластик володіє наступними корисними властивостями:

высокая устойчивость к износу

высокая ударопрочность

стійкість до діючого кислоту, щільності, горних матеріалів і жирів

термоустойчивость

водостойкость

Способ отримання ABC-пластика досить технологічний. Получают данний пластик в процесі нанесення декількох слоїв реагентів зі спеціальними хімічними властивостями. У результаті отримується верхній пластик, який стійкий до високої температури і води.

На що слід звернути увагу при виборі

Накладки на ручки відрізняються великим різноманітністю форм і розмірів. В залежності від конкретних марок автомобілів ручки можуть бути без клавіш для ключа, з отворами для 1-го і 2-х ключів, на ручній багажі і т.д. Наилучше зарекомендували себе виробниками накладок на ручки є турецькі Omsa і Carmos.

Установка

Устанавливаются накладки на ручки досить просто. Перед установкой потрібно обеззброїти поверхню спиртом, каловою або іншою обезжиривающей жидкостью. Очень важно знать, що встановлювати накладки можна при температурі не нижче +8 ° С. Необхідно відмовитися від внутрішніх частин накладки з короткою стрічкою, прикріпити на вже обережну ручку і прикласти на деякий час. З установочної практики можна затвердити, що повне сприйняття відбувається на всій суті після установки. Ісходя з цього, рекомендуємо повернути з мойки і застосування аппаратів високого давлення.