Почему стоит покупать галогенні лампочки Philips?

  • 27 may 2014 17:37:50

Перед тим, як відповісти на запитання, чому варто купувати саме галогенові лампи Philips, потрібно відмітити, зачепивши вотуми, щоб змінити лампочки на автомобіль.

Найбільш важливим фактором є безпека. Тому, як можна використовувати АБС, ESP, подушки і ремні безпеки та інші системи, хороше освітлення роблять можливим водієм швидше реагувати на ту чи іншу ситуацію. Т.е. володію хорошим освітленням водія, щоб побачити далі, краще і більше його часу на реагування.

По статистиці сюше 80% ДТП відбувається по всій площі освітлення: площі освітлення вулиці, низької якості освітлення фар автомобіля, в умовах непогоду: туман, дождь і т.д.

Теперь поговорим о автомобильных галогеновых лампах Philips, чим же вони краще? Перша річ, яка враховує увагу покупця при покупці цього зовнішнього вигляду та якості збірки лампи. Лампы Philips володіють високим якістю збірки і дають більш тривалу експлуатаційну безпеку.

Технологічні галогенові лампи Philips опережают на кілька поколінь своїх конкурентів:

конструкторский дизайн горелки

стійкий до високої температури і давленія кварцевого скло

все комплектуючі видобули без застосування, свинца і кадмі.

Є великий технічний арсенал Philips, який може запропонувати, в залежності від цілей і переваг клієнта, кілька варіантів.

Галогенова лампа Philips X-tremeVision є найбільш оптимальним варіантом для тих, хто ставить на перше місце безпека. X-tremeVision забезпечує 100% збільшення світла в порівнянні зі стандартними лампами. Крім того, в даних лампочках застосовується стекло з оптичною поліровкою і колпачками з палладиевими покритием. Поддерживаемые типы цоколей: H1, H4, H7

Галогенові лампи BlueVision ультрамаричний білий колір з температурою 4000К. Завдяки цьому кольору досягається ефект ксенонового світу, що призводить до виникнення автомобіля стильного виду і виходу з потоку транспорту. Крім эстетической функції лампочки BlueVision ультра допомагають водієві краще заміряти дорожні знаки і розмітку. Поддерживаемые типы цоколей: H1, H3, H4, H7

Галогенові лампи CrystalVision більше подойдут естетам. У цих ламп яскравий білий світ 4300К, який володіє дуже красивим свіченням. Але при цьому лампи CrystalVision дають на 10% більше світла, ніж стандартні лампи і споживають столько же енергії.

 
Рекомендуємо