Настройка GPS трекера и маячка

  • 28 may 2014 16:22:51

Компанія надає новий вид послуг - налаштування GPS маяка та / або трекера. Виходить з нашого огляду дуже часто придбана маяк або трекер покупця випробовує труднощі при налаштуванні GPS-пристроїв і тому ми вирішили зробити таку ж послугу. Всего за 100 грн. наші спеціалісти налаштують Ваш маяк (трекер), а при покупці пристроїв на сайті autoelectro.ua вони це зробили за 50 грн.

* Під налаштуванням GPS трекера / маячка розуміється: установка телефону та / або електронної пошти власником пристрою, реєстрація його на моніторинговому сервері, установка періоду доставки та місцеположення, активація / активація акселерометра та інші базові налаштування в залежності від типу та моделі GPS-контролера. У перекладі послуг налаштування не відбувається підключення трекера до автомобіля, активація модуля блокування / вимикання роботи двигуна, датчики палива та інших установок, які вимагають спеціалізованого або аппаратного забезпечення.

* У вартості програми встановлено GPS трекера / маячка не входить стартовий пакет оператора мобільного зв'язку і поповнення счета.

 
Рекомендуємо