Накладки на пороги та на бампер по-украински

  • 29 may 2014 17:11:14

Представляю Ваше імпорту серію обзорів про товарах для українського виробництва. У цих обговореннях ми поставилися з описом найпопулярніших українських товарів в автоіндустрії і покажіть, що вони з себе представляють. У першому вікні розкладу накладки на пороги і на бампер від компанії NataNiko.

Головний офіс компанії та виробничі потужності розташовані в Києві. Накладки виробляються на аналогічних станках і з аналогічного матеріалу і накладки від польської Alu-frost. Накладки на пороги представляють з себе порожнини, що закриваються концами з нержавіючої сталі товщиною 0,5 мм і з вигравірованной сверху надписи марки або моделі відповідного автомобіля. Накладки на бампер представляють із себе затискну пластику, з товщиною сталі 1 мм. Вони були з гравіровкою, в карбоні з загибом і без.

На перший погляд здається, що накладки від польського виробника повинні бути краще українські, про це йде мова і ціни. Но на практиці ми убедились, що накладки порогів і на задній бампер від NataNiko нічим не гірше, а за деяким показником навіть краще. В-перших, вони крепилися на двосторонньому скотчі, у яких була гель, і тому сполучення накладки і поверхні більш стійкі до нашого морозу. У Алуфрозі скотч на пеної основі і предназначался з початково для умовного м'якої європейської зими. Для любителів тюнінга можна скористатися можливістю безкоштовного покриття карбонової плівки та гравіровки на всіх порожках, а також на задній у польській аналозі. Ну и третье, цена на накладки NataNiko на 35% нижче польських. Разница как говорится на лицо.

Накладки поставилися в красиву коробку жовтого кольору з напечатанной сверху інструкцією.