Оновлене рішення по контролю рівня палива від Pandora

  • 02 September 2014 16:37:50

Компанія Pandora розробила рішення для власників автомобільних сигналізацій з телеметричним датчиками DXL 39XX і 5000New на базі апаратної платформи 2.0.


Проблема полягала в тому, що підключення відбувалося виключно по цифровому каналу, який не всі автомобілі підтримували. Тепер же завдяки підключенню одного проводу і оновленню прошивки можна користуватися датчиком рівня палива за звичайною, аналогової шині. Оновлення можна завантажити на сайті Pandora Trade. Крім впровадження спеціальних алгоритмів для аналогового підключення, удосконалилася зчитування коректної інформації про рівень палива під час трясінь і коливань під час руху на високій швидкості і / або по поганій дорозі.


Для оновлення свого потрібно підключити проводок паралельно інформаційному проводу датчика рівня палива і виконати нескладну калібрування за допомогою свого мобільного телефону.


Головна перевага використання штатного датчика рівня палива в його простоті підключення і точності, тому що що може більш точно визначити рівень палива, ніж заводський датчик. Інші аналоги на ринку пропонують більш складні рішення, і вони не відрізняється високими показниками точності. По-перше, в більшості випадків для розміщення датчика в бак потрібно його свердлити, по-друге, не дивлячись на те що встановлюється окремий датчик точність його в багатьох випадках залишає бажати кращого - іноді неточність може досягати 5 літрів.


Плюс до всього так як датчик рівня палива об'єднаний в єдину систему Pandora можна робити різні маніпуляції. Наприклад, скасування автозапуску двигуна при рівні палива нижче 10%. При включенні цієї опції буде відправлено повідомлення на мобільний або на сервер із запитом про підтвердження команди.


Подивитися який зараз рівень палива можна подивитися на сервері, на мобільному телефоні і на ЖК-екрані брелока системи. Рівень палива відображається мнемонічною шкалою. Включення цієї функції дозволяє також відображати такі послуги як «критичний рівень палива», «найближча заправка» і т.д.