Розширено список моделей Mercedes для безключового автозапуску від систем Pandora

  • 17 January 2018 18:48:38

З сьогоднішнього дня доступні beta-версії прошивок і карти монтажу для систем Pandect X-1800BT, X-1900BT і Pandora DXL 4970. Дані прошивки містять розширені список підтримуваних моделей автомобілів марки Mercedes c реалізацією безключового обходу штатного іммобілайзера і цифрового автозапуску.


У вищевказаних версіях програмного забезпечення на підтримку додані популярні автомобілі Mercedes C-клас (кузов w204) і автомобілі Mercedes ML (кузов W164), тепер власники і цих автомобілів можуть насолоджуватися безпечним і надійним автозапуском без необхідності покупки додаткових дорогих модулів.


Варто нагадати, що саме алгоритм Pandora повністю відтворює роботу штатного ключа, враховуючи конфігурацію встановленого бортового обладнання конкретної машини, не використовуючи нештатні алгоритми і прості шляхи, які можуть привести до помилками і проблем з автомобілем. Pandora CLONE для Mercedes не має обмежень по кількості запусків за період охорони, ризику блокування або втрати штатних ключів!


Саме такий і тільки такий підхід ми вважаємо єдино правильним для даних непростих автомобілів.


Інженерна група Pandora вже провела успішні випробування алгоритму на автомобілях Mercedes GL (кузов X164), Mercedes Vito (кузов W639) і Mercedes Sprinter Classic, і вже відразу після новорічних свят на нашому сайті будуть доступні прошивки і карти монтажу на ці моделі автомобілів.


І, звичайно ж, в цьому році, Pandora готує масу приємних сюрпризів, які, безумовно, порадують автовласників і професіоналів ринку car-security.


Завантажити оновлені прошивки можна за адресою: