Схема підключення DRL (daytime running light) для автомобілів

  • 07 may 2014 11:17:14

Відключіть «-» клему акумулятора, щоб уникнути випадкового замикання різних полюсів.

Виберіть місце для установки світлодіодним фари. Після необхідно розмітити так, що б дві фари перебували на однаковому рівні від статі по висоті і рівновіддаленому відстань від центральної осі автомобіля. Обов'язковою висоти установки DRL, як такої немає, її можна кріпити за власним бажанням на тому рівні на якому Ви побажаєте.

Після того як закріпили фари денного світла, слід укласти проводку яка буде живити DRL. Проводи повинні проходити в дали від обертових деталей і від елементів з високою температурою і при цьому не повинні бути натягнуті.

Наступний етап - це підключення. Для цього вам знадобиться тестер або проводок з лампочкою.

підключіть мінусовій провід Ваших світлодіодних вогнів, до корпусу автомобіля;

необхідно знайти на автомобілі харчування ваших габаритних вогнів, тобто при включення габаритів на цьому дроті повинно з'являтися +12, на цей провід з'єднання між провід який виходить з ніжки реле «86» (це буде той провід, який ви самі проведете);

клему "85" яка на реле підключіть на масу;

клему «87а» слід підключити до «+» клеми Ваших DRL - вогнів;

клема «30» на реле - це та клема на яку підключається дріт «15» в простолюдді цей провід ще називають «+» від замка запалювання. На ньому при включення запалювання повинно з'являтися напруга. Обов'язкове підключення через запобіжник! 5. Підключіть «-» клему акумулятора.

Проведіть пуск DRL. Для цього потрібно завести автомобіль або просто включити запалення (при цьому габаритні вогні автомобіля повинні бути вимкнені).

На рис. 1.1 показана схема підключення денних ходових вогнів.

Увага: перед установкою рекомендуємо уважно ознайомитися з заводським посібником по установки, яке має бути вкладено в комплекті DRL, тому що в цій інструкції описані загальні поняття підключення і вона є рекомендована, але не може бути обов'язковою до всіх видів денних ходових вогнів.

Установка повинна проводитися тільки зі знятою клемою акумулятора!

Причини по якому денні ходові вогні можуть не працювати:

1. Полярність Ваших світлодіодних фар може бути перепутана.

2. Напруга на реле (клеми «30») може бути відсутнім.

Основні визначення:

DRL (daytime running light) - денні ходові вогні

 
Рекомендуємо