Штатні магнітоли Incar тепер на оновленій платформі OMEGA

  • 12 September 2018 19:48:05

Відомий виробник штатних автомобільних магнітол INCAR почав випуск пристроїв на новій платформі OMEGA. Оновлення торкнулися як апаратної, так і програмної частини, що дозволило зменшити час запуску додатків, плавність роботи інтерфейсу, а також число запущених одночасно додатків.

Давайте докладніше розглянемо які зміни відбулися. В оновленій платформі застосовується сучасний 8-ми ядерний процесор RockChip PX5, який допоможе швидко запускати додатки і підтримувати їх фонову роботу без уповільнення інтерфейсу, а допомагає йому в цьому збільшений до 4 Гб обсяг оперативної пам'яті швидкісного формату DDR3. Ви можете одночасно запускати навігацію, радіо, музичний або відеоплеєр, а також багато інших додатків. Магнітола без проблем "переварить" будь-яку програму.

З основних апаратних змін також варто відзначити антиблікове покриття на екранах магнітол. Воно прибере неприємні і заважають відблиски на екрані в яскравий сонячний день.

Ну і особливо варто виділити оновлену програмну оболонку на основі сучасної операційної системи Android 8.0. З нею ви можете підлаштувати інтерфейс пристрою на свій смак, а також не турбується про будь-яких зовнішніх програмних загрози. І звичайно ж вам доступні для скачування і установки сотні тисяч додатків з магазину Google Play.

Нові автомагнітоли Incar вже доступні для замовлення в нашому інтернет магазині Autoelectro. Якщо раптом Ви не знайшли штатну магнітолу для своєї моделі авто, зв'яжіться з нашими менеджерами для консультації.

 
Рекомендуємо