Штатна магнітола Kia Sportage R Incar TSA-1880

Модель: TSA-1880A8
Виробник: INCAR
0
Немає в наявності
17 550 грн.
Знайшли дешевше?

Опис - Штатна магнітола Kia Sportage R Incar TSA-1880


Штатна магнітола INCAR AHR-1880 призначена для установки в автомобілі Kia Sportage R з 2010 р. в. Магнітоли Incar серії TSA побудовані на новій апаратно-програмній платформі OMEGA, яка у порівнянні з попередньою платформою ALPHA має восьмиядерний процесор RockChip PX5, цілих 4 Гб оперативної пам'яті швидкого формату DDR3, антиблікове покриття екрану магнітоли, а також сучасну операційну систему Android 8.0. Пристрій обладнаний великим ємнісним екраном з діагоналлю 10.1" і роздільною здатністю 1024х600 пікселів. Вбудований FM тюнер Philips NXP6686 забезпечить впевнений прийом і якісне відтворення будь-радіостанцій. У магнітолі інтегровані Bluetooth, GPS і Wi-Fi модулі для зв'язку з пристроями навігації і виходу в інтернет. Важливою особливістю є те, що головний пристрій працює під управлінням сучасної і технологічною ОС Android 8.0, а це значить, що Вам доступна величезна безліч програм з магазину додатків google play.

Мультимедійна складова дозволить подивитися на якісному екрані будь-які відеофайли, а вбудований підсилювач 4х55 Вт забезпечить гідне за якістю і гучне за рівнем відтворення музичних файлів, у тому числі зі смартфону по Bluetooth. Для підключення зовнішніх носіїв інформації передбачені інтерфейси USB і SD (підтримка карт пам'яті до 64 Гб).

Характеристики - Штатна магнітола Kia Sportage R Incar TSA-1880


Марка автомобіля
Kia Sportage
Автомагнітоли
Роздільна здатність екрану 1024x600
Розмір екрану 10.1
Оперативна пам'ять 4 Гб
Тип ОС Android 8
Процесор RockChip PX5 A53 1,5 GHz
Сумісні марки автомобілів KIA
USB-роз'єм Так
Wi-Fi є
GPS є
Bluetooth Так
Загальні
Категория Штатні магнітоли для KIA
Гарантія 12 місяців

У нашому настановному центрі можна замовити встановлення штатної магнітоли, автомагнітоли 2DIN на Ваш автомобіль. Наші спеціалісти допоможуть вибрати правильну модель. а наші установники її професійно встановлять

text_amid_reviews Штатна магнітола Kia Sportage R Incar TSA-1880


Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Captcha
Рекомендовані товари