Штатний головний пристрій Mitsubishi Outlander XL 2012+ (Android)

  • 24 may 2014 16:13:07

Штатна магнітола на Mitsubishi Outlander 2012

Кросовер середнього калібри Mitsubishi Outlander третього покоління XL випускається з 2012 року і є вже повноцінний позашляховик для тривалих поїздок в комфортних умовах. На українському ринку поширюється в десяти варіантах, але, тільки дві з них оснащуються штатним навігатором. Штатні магнітоли у всіх комплектаціях дуже аскетичні: 9 з них забезпечені AM / FM-тюнером, CD / MP3-плеєром з USB-гніздом, а на 5-ти є система HandsFree Bluetooth з кнопками управління на кермі. І все. Але автомобіль даного рівня призначається не для аскетів, і гідна мультимедійна система йому необхідна.

Штатна магнітола Mitsubishi Outlander XL 2012+ під операційною системою Android 2.3.4 - наступний крок у розвитку головних пристроїв для Mitsubishi Outlander після минулій версії на платформі i10 під Windows. Попередниця була і залишається на сьогодні передової, то нова магнітола - просто останній писк моди і новітнє слово автомобільних мультимедійних технологій, новіше якої вже нічого більше немає. Головний робочий орган пристрою - поки єдиний на російському ринку надчутливий ємнісний сенсорний екран (всі інші, які можна знайти в продажу - більш грубі і менш надійні резистивні). Зображення більш чітке і підтримує функцію multi-touch - тобто чутливо одночасно до кількох точках торкання. Відеопроцесор підтримує 3D-графіку з зображенням HD-якості, потужності центрального процесора Cortex-A8 з DDR2, RAM 512M, 4GB ROM Flash з запасом буде вистачати для забезпечення такого відео.

Штатний головний пристрій з легкістю використовує тисячі додатків Android, завдяки яким Ви отримуєте в своє розпорядження величезну кількість сервісів на будь-який смак. Wi-Fi і 3G модеми забезпечують постійну наявність інтернет-підключення, включені в комплект поставки.

Завдяки їм і вбудованому GPS-приймача навігатор «Навітел 7.5», які є в пристрої, може не тільки прокласти маршрут, але і зробити це оптимально, з урахуванням пробок на дорогах в поточний момент. Решта програми також використовують Інтернет, тому інтернет-серфінг, відправка і прийом електронної пошти, спілкування через Skype безпосередньо з салону автомобіля перестають бути проблемою.

Штатний головний пристрій сумісний з Iphone / Ipod, здатна заряджати їх і програвати з них відеозапису. Тут можна підключити камеру заднього виду з панорамним видом і при бажанні можна вести з неї відеозапис. Для ведення відеозапису дуже до речі буде підтримка карт пам'яті з об'ємом до 32 Гб. З SD карт, а також з CD і DVD-дисків та інших пристроїв через порт USB можна програвати аудіо і відео практично всіх відомих на сьогодні форматів. Плюс є можливість відкриття файлів з зображеннями і документами.

У базову комплектацію входить аналоговий TV-тюнер, за додаткову плату можна докупити і цифровий варіант. Звичайно, нікуди не зникла можливість прослуховувати радіо і читати RDS. Крім того, є можливість підключення штатної магнітоли до додаткових моніторів (стельові, в підголовники і в підлокітники), включити режим Hands Free через Bluetooth, обмінюватися даними з друзями через хмарну систему Cloud services.

З цього року (2013) таким штатним головним пристроєм комплектуються нові моделі Mitsubishi Lancer, Pajero 4 і ASX. Штатна магнітола Mitsubishi Outlander XL 2012+ на базі операційної системи Android повністю сумісна з автомобілем. Це стосується як розмірів блоку і електричних підключень (кнопки на кермі, бортовий комп'ютер, підсилювач), так і дизайну, колір і характер матеріалу (колір пластика - чорний рояльний лак). Відтепер будь-яка подорож в автомобілі з такою магнітолою буде по-справжньому комфортним і цікавим.