Системи кругового огляду від компанії Gazer

  • 26 September 2019 19:08:51

Сучасні електронні помічники роблять життя автовласників набагато простіше і приємніше. Одним з таких помічників є система кругового огляду, проте дана опція зустрічається виключно в максимально можливій комплектації автомобілів або в базі, але у автомобілів преміального класу. Все це говорить про те, що така система часто недоступна для великої кількості автолюбителів, які хотіли б спростити процедуру паркування і збільшити оглядовість. Тепер для всіх бажаючих з'явилася можливість придбати і встановити на свій автомобіль систему кругового огляду компанії Gazer для штатної установки або ж універсальну систему кругового огляду якщо для Вашого автомобіля ще не випущено штатний рішення.

До складу системи входять чотири камери і блок обробки, який виконує об'єднання сигналу з відеокамер в суцільне панорамне зображення. Обстановка навколо автомобіля, відображається на моніторі з точки зору «вигляд зверху» в режимі реального часу, гарантовано виключаючи формування сліпих зон.

система кругового обзора для авто

Зображення на екрані системи поділяється на 2 частини: · На 1/3 частині екрану відображається панорамна картинка «вигляд зверху» · На 2/3 частині екрану відображається картинка з однією з чотирьох камер, в залежності від напрямку руху автомобіля.

система кругового обзора gazer

Камери з комплекту оснащені якісним HD сенсором 1/3", який забезпечує передачу відео з роздільною здатністю 720х480 і передає зображення в 580 TVL. Для отримання панорамного зображення камери забезпечують максимально можливий кут огляду в 180 градусів. Об'єднання відеосигналу з усіх камер формує повноцінний круговий огляд навколо всього автомобіля.

система кругового обзора gazer

Для високої надійності системи, враховуючи їх постійне знаходження зовні автомобіля під впливом атмосферних опадів, корпусу камер вироблені в мініатюрних герметичних корпусах з надійною пило-і вологозахисним за стандартом IP67. Для ще більшої стабільності роботи камери забезпечують працездатність в широкому діапазоні температур для функціонування в самих жорстких умовах.

система кругового обзора gazer

Зображення з кожної відеокамери здійснюється окремими каналами в режимі циклічної запису. Записані ролики зберігаються на micro SD карті або USB-носії. Є можливість перегляду запису як в автомобілі, так і на комп'ютері.

система кругового обзора gazerВідеоролики, записані в момент спрацьовування G-сенсора, автоматично захищаються від випадкового видалення в процесі циклічної перезапису. Додатково у системі реалізована можливість налаштувати чутливість G-сенсора для максимально точної роботи, в залежності від погодних умов і обстановки навколо авто.

При постановці автомобіля на тривалу стоянку, пристрій автоматично перейде в режим очікування після зупинки двигуна. У разі спрацювання G-сенсора, система автоматично включається і записує 2-хвилинний відеоролик з усіх 4-х камер, потім знову переходить в режим очікування. Система забезпечує збереження акумулятора при тривалій стоянці, оскільки при досягненні значення в 11,7 В, пристрій відключається і відновлює свою роботу тільки при наступній подачі сигналу АС (запуск двигуна). Це дає можливість уникнути розрядки акумулятора автомобіля до критичного рівня, після якого запуск двигуна автомобіля буде неможливий. ·

  • Тривалість запису одного ролика становить 10 хвилин.
  • Функція циклічного відеозапису.
  • Система записує відео з максимальним кутом огляду кожної камери.

Системи кругового огляду Gazer сумісні з більшістю автомболилей найвідоміших виробників (Audi, Mercedes, RangeRover, Volkswagen, Chevrolet, Toyota та ін). Установка системи відбувається за принципом роз'єм в роз'єм, що дозволяє виключити ушкодження штатної проводки і втрати гаратнии.

система кругового обзора gazer

У стандартний комплект поставки входять:

  • 4 відеокамери
  • центарльный блок
  • комплект кабелів підключення
  • пульт дистанційного керування
  • ІК приймач
 
Рекомендуємо