Тайванський відеореєстратор PAPAGO P3

  • 29 may 2014 18:28:38

Продукція тайванської компанії Maction Technology широко відома не тільки на її родині, але й у всіх регіонах Юго-Восточной Азії. Продукция под брендом PAPAGO! користується великою популярністю, незважаючи на досить невеликий возраст компанії. Дело в тому, що навігатори під торговою маркою WayGO !, відеорегістратори GoSafe, а також додатки для смартфонів і облачних сервісів цієї компанії створювалися без компромісів, включаючи новітні розробки, причому за деякими характеристиками продукції PAPAGO! нет равных на світовому ринку.

В Україні бренд поки не так широко відомий, але зате продуктивність Maction Technology вже завоювала певну популярність, так як це відбувається під маркою Akenori, яку пробують як японську техніку. Зберегти, що, за даними, деякі параметри відеозапису та іншої продукції показують, що ні одна японська компанія. А ми зробили своє увагу на відеорегістратор PAPAGO! P3, який показував, що «це хороші гори», і забезпечує не тільки зручність, але й високу надійність і якість в столь важливому місці, як запись дорожніх подій.

Видеорегистратор PAPAGO! P3Забегая наперед, зазначивши, що, високий рівень електронної начинки, новий відеорегістратор оснащується потужною і якісною оптикою, яка, на відміну від скромних розмірів, обумовлена ​​великою компактністю пристроїв, має дуже високий рівень світла - F1.6. На даний момент, за даними, це самий високий показник світлових об'єктів, використаних у такому роді пристроїв

Но начнем по порядку. PAPAGO! P3 в першу чергу - це електронний пристрій. Видеорегистратор, как і всі інші моделі цього і інших виробників, записує відео, реєструючи події, які відбуваються перед автомобілем. Але, у відмінність від менш просунутих відеорегістраторів, є безліч додаткових функцій і особливостей.

Так, при установці відеорегистратора його об'єкт направляється вперед, по ходу автомобіля, а водієві пристрою поворачивается дисплейем з розміром в 2,4 “. Жидкокристаллический екран має роздільну здатність 480x234 пікселів, що досить багато для такого невеликого розміру, і дозволяє в деталях переглядати люкс, записаний на відео, а також зручність переміщуватися по пунктам екранного меню.

На дисплеї також може виводитися інформація про додаткові функції, як, наприклад, про обтяження встановленого радіусу, або інформація про положення про рух - це може бути перенесення відео з продуктивністю 240 мегапікселів у секунду та підтримку багатьох фільтрів, кодексу HD H. 264 для відеопотока Full HD (1080p з частотою 30 кадрів в секунду), а також власний процесор ARM11 з частотою 528 МГц. Це спеціалізоване рішення призначене для використання в різноманітних виробничих камерах, як для користувальницького, так і корпоративного ринку. Зміст інтегрованих відеофільмів слід виділити покращену систему зйомки відеошумів, систем підвищення якості зображення, а також EIS - електронну систему стабілізації зображення, яка запобігає виникненню імовірності відеозапису під час руху транспортних засобів по нерівній дорозі.

В якості сенсора використовується досить велика і чутлива матриця з фізичними розмірами 1 / 2,5 ”, яка має 5 мегапікселів (2592x1944 пікселів). Оборудованная мощным процессором з використанням 128 МБайт оперативної пам'яті DDR2, а також з високоякісною світловою оптикою, що дає змогу вразити і записати якісну відеокартину в умовах, близьких до екстремальних. Попросту, якщо туман, дождь, сніг, або інші погодні умови не змушують керувати автомобілем, а також відеорегистратор займається своєю задачею - для цього має місце запас продуктивності. Так, дана модель пропонує такі можливості, як автоматичний баланс білого кольору, що робить картину більш естетичною, автоекспозицією - виключає перемикання та зміщення окремих ділянок. При цьому угол обзора в 130 градусах забезпечує збір усіх подій і навіть сторони від авто, робочу температуру від 0 до 50 градусів гарантує надійну роботу в мінімальному обсязі. Как же работает PAPAGO! P3? Для успішної допомоги автолюбителя в цій моделі називається багато функцій. В першу чергу, це, звичайно ж, GPS-модуль. У випадку аварійності він міг записати координати точки, де відбувалося стороннє знаходження, яке фіксується з допомогою G-сенсора, а також вводиться в комплектацію пристроїв, при цьому також зберігається дата і час події. Цей же GPS-модуль можна працювати з підключеними пам'яттю до POI (наприклад, радарів), який підібрав реєстратора. Інформація про POI, а також відеоролики з камерами реєстрації, хранятся на карті пам'яті об'ємом до 32 Гбайт. У пристрої можна використовувати самі швидкі картки пам'яті формату SDHC, які легко переглядаються відеокамерою 1080p у форматі MOV з частотою 30 кадрів в секунду. Оцініть, що в відеозаписі є також і мікрофон, який допоможе вам зробити більш чітку картину в разі аварийной ситуації, а також динаміку, з якою можна буде лише приймати попередження (наприклад, про перегляд показників). встроенном екране. Динамік досить важливий, потужність його становить 0,5 Вт. Але якщо це мало, то відеорегистратор також може виконувати функції плеера - в ньому передбачений вихід HDMI 1.3, через який його можна підключити до сучасного телевізора, монітора, проекту або будь-якої іншої техніки.

Незважаючи на таку функціональність, PAPAGO! P3 має предельно маленькі габарити і вес - його розміри становлять близько 9,5х6,3х6,05 см, і він не відміняє навіть карманних автомобілів, які передбачають знімання пристрою перед виходом з авто, так як пристрої не перевищують 132 грами. Підключення новинок, звичайно ж, реалізовано на такому рівні з високою стійкістю надійності, як і простішеві пристрої: у ньому є роз'єм mini-USB, крізь який кабель можна підключити запит від прикурювача, а також спеціальний крепеж, що дозволяє розмістити відео реєстратор на ветровом стекле. У разі необхідності також можна підключити до ПК - для цього додається кабель з виходом на USB. И, с помощью программы PAPAGO! Живі, всі дані, збережені пристроєм, можна переглянути на комп'ютері з прив'язками до місця на карті, які можна відмовитися від узгодженої служби служб Google.

Унікальна новинка відрізняється доступною ціновою, високою якістю виконання, що спокійно дозволяє встановити PAPAGO! P3 в автомобільний класс люкс, і високою надійність. Такі характеристики безумовно дають усі основи для того, щоб зареєструвати пристрій отечественного автолюбителя.