Безбрелочние автосигналізації Magnum. Новинка 2014 года!

  • 29 may 2014 18:31:03

Нова охоронна система з GSM- модулем виробництва компанії MCC - модель автомобільної сигналізації Magnum MH-830-03 і Magnum MH-830-04 - управляється зі смартфонів і телефонів з операційною системою Android і IOS. Новинка налаштовує розширеними функціональними можливостями при зменшених габаритах. Головне достоїнство автосигналізацій з GSM-керуванням - можливість підтримувати контакт з автомобілем не в межах радіусу дії брелока, а практично поза завсісімості від віддаленості власника автомобіля.

Також у MH-830-03 є і великий список охоронних і сервісних функцій. З найцікавіших, наприклад, можливість підключати зовнішній протокольний CAN- модуль і бесьключевой обхідник іммобілайзера різних виробників. При цьому центральний блок нової моделі став компактніше, завдяки чому його легше таємно встановити в автомобілі. При цьому збільшена ємність малогабаритної резервної батареї.

Оновлена ​​специфікація електронних компонентів, що використовуються при виробництві, дозволила дати 5-ти річну гарантію на систему. Власне, сказане стосується не однієї лише MH-830-03? а всієї нової лінійки Magnum.

 
Рекомендуємо