Телебачення в автомобілі

  • 16 October 2014 17:20:02

Телебачення в автомобілі зараз не є чимось незвичайного. Проблема полягає в тому, що якість картинки трансляцій телеканалів залишає бажати кращого. Ця ситуація стосується в основному систем які оснащені аналоговими TV тюнерами. Якість сигналу від аналогових систем може бути погіршене особливостями навколишнього рельєфу (гори, хмарочоси, мости і т.д.), швидкістю їзди, якістю і місцем розташування прийомної антени і т.д.

Цифрові тюнери практично позбавлені вищеперелічених недоліків. Тим більше що з недавніх пір по всій території України активно впроваджується новий цифровий формат T2 і площа покриття цифровим сигналом все збільшується. Антен для цифрового телебачення стає все більше, а кількість «цифрових» каналів становить 32.


Головним, і мало не єдиним, недоліком цифрового телебачення в автомобілі є його висока ціна. Однак не обов'язково встановлювати спеціальні автомобільні системи за 2500 грн., Можна поставити на своє авто і універсальні TV системи, які будуть придатні як для домашнього застосування, так і для використання в автомобілі.


Краще все дивитися на екрані штатної магнітоли, де є роз'єми під відео-вхід з RCA-роз'ємом або HDMI. Допомогти в установці DVB ​​T2 приймача зможуть наші фахівці з встановлення ГБО AutoElectro.