Українські товари і виробники

  • 04 July 2014 11:19:59

Багато що пережила наша країна за останні півроку і зараз ми знаходимося в далеко не кращі своєї кондиції. Але я думаю ми нарешті визначилися ким ми є. Ми незалежна нація з багаторічною, унікальною історією. Незважаючи на те скільки наш народ пережив і продовжує терпіти, можна по-справжньому пишатися тим, як ми боремося і що ми його часткою.



Нарешті світ і ми українського усвідомили, що ми не Росія, Мало або Новоросія - ми єдині в своєму роді, ми незалежні. І незалежність свою треба захищати і боротися. Це можна зробити багатьма засобами: політичними, дипломатичними, військовими, інформаційними - це перше що приходить на розум. Все це правда: треба домовлятися з ЄС, США та іншими країнами про підтримку, президенту і Верховній Раді потрібно вживати невідкладних політичні рішення, військовим і Нацгвардії треба перемагати на нашому сході, а журналістам висвітлювати правду про події в країні. Війна пройде, вже буде кістяк національної армії, з багатьма країнами ми встановимо по-новому тісні зв'язки, буде створене суспільне телебачення і прийнята нова Конституція.


На мій особистий погляд все це важливо, але всі ці перетворення треба за щось здійснювати. За рахунок зовнішніх кредитів можна «стартанути», але зовнішні зобов'язання не можуть бути заставою довгострокового розвитку. Єдиним виходом стати повноцінно незалежною державою є зміцнення економіки, перш за все зсередини. Наші виробники можуть починати з внутрішнього ринку, з виробництва для нас українського. Якщо проаналізувати, то існує цілий ряд виробництв в сфері товарів, так би мовити, для звичайних людей, які є за якістю на рівні імпорту і дешевше їх. У нашому інтернет-магазині представлені кілька таких товарів.


Першими в нашому списку товарів є накладки на пороги і на задній бампер від київської компанії NataNiko. Накладки виготовлені з нержавіючої сталі, кріпляться двосторонній скотч і за якістю є аналогами польських Alu-frost. Купити накладки на пороги можна на сайті autoelectro.ua в розділі Тюнінг.


Другим в нашому списку йдуть сигналізації і трекери від компанії з Дніпродзержинська - Magnum. Компанія Magnum є одним з провідних виробників автомобільних сигналізацій, багато СТО та автосалонів по всій країні користуються продукцією Magnum. Крім того, дніпродзержинська компанія виробляє, останнім часом набираючи популярність, трекери Magnum MT-300 і Magnum MT-400. Автосигналізації та GPS-трекери Ви можете купити на нашому сайті в розділі Автомобільні охоронні системи.


Наступними є текстильні килимки в салон і багажник від чернігівської компанії Ксю-стайл. Килимки поставляються для багатьох інтернет-магазинів і офіційних автосалонів в трьох варіантах: Ciak, Fortuna і Corona. Килимки можуть бути в різних кольорах і з написами. Килимки Ксю-стайл можна вибрати і купити в розділі Доп. аксесуари.


Останнім в нашому розгляді є актуальна зараз фішка - патріотичний зовнішній тюнінг. У розділі Тюнінг кожен може вибрати на свій смак і купити наклейку-вишиванку, яка кріпиться за допомогою свого заснування з магнітного вінілу. Є наклейку можна прімагнітіти і потім легко зняти, наприклад, коли припаркували своє авто біля роботи. У комплекті будуть дві частини - на передній і задній бампери з розмірами 30 на 100 см кожна. Більш того, за бажанням клієнта виробник може зробити наклейки будь-якого розміру. Продукуються вишиванки в місті Павлоград.