Відеореєстратор Gazer F715 - маленький монстр!

  • 17 December 2018 18:24:31

Серед безлічі автомобільних реєстраторів завжди якісно виділялася лінійка компанії Gazer, і тепер їх асортимент доповнено новим Full HD реєстратором Gazer F715 виконаному в компактному корпусі, який просто знімається з кріплення.
Gazer F715 є вдосконаленим послідовником улюбленого автовласникам відеореєстратора Gazer H714. Який і на даний момент зберігає свої високі позиції завдяки невеликим розмірам, зручною функції запису на стоянці і доступності підключення до штатної магнітоли або іншому мультимедійного пристрою автомобіля, щоб переглянути відео і точно налаштувати положення реєстратора.

У новому пристрої інженери зберегли всі кращі якості і функції попередньої моделі:

  • Режим паркування (спеціальний алгоритм запису при стоянці автомобіля)
    Невеликі розміри (розміри реєстратора складають всього 65 мм х 35 мм х 35 мм, що робить його практично непомітним на склі)
    Встановлюється штатно (скритна установка за дзеркалом заднього виду і підключення до штатної бортсети автомобіля)
    Наявність відеовиходи RCA для підключення до доступного в автомобілі пристрою виводу відео, наприклад, штатний головний пристрій, дзеркало з монітором і т.п.
    У чому відбулися зміни?
    Основне і найважливіша зміна - це збільшення дозволу записуваних відеофайлів до формату Full HD (1920 на 1080 пікселів) при цьому частота кадрів становить 30 к / с. FullHD реєстратори компанії Gazer мають в назві літеру F.

У новинці також з'явився поліпшений алгоритм роботи реєстратора в режимі паркування. Це здійснилося завдяки новій функції Time-Lapse. В цьому режимі найбільш ефективно використовується місце на карті пам'яті, оскільки при нерухомому автомобілі зйомка виконується тільки 1 раз в секунду, а при тривожному подію, а саме спрацьовуванні вбудованого акселерометра, активується стандартна запис в режимі 30 к / с. Це допомагає зберегти максимально об'єктивну картину що відбувається перед автомобілем при вашій відсутності. Можна виставити часовий інтервал роботи даної функції від хвилини до 2 днів. Також хочеться заспокоїти тих, хто відразу подумав про збереження заряду автомобільного акумулятора. Gazer F715 чітко контролює напругу в бортсети автомобіля і при неприпустимому його зниженні автоматично відключиться, знизивши загальну навантаження. Т.ч. ви гарантовано заведете автомобіль після тривалого простою.

Важливі зміни відбулися і з кріпленням реєстратора. На відміну від попередника, у F715 з'явилася можливість зняття реєстратора з кріплення при покиданні автомобіля на тривалий час. Для цього необхідно спочатку від'єднати провід живлення і, натиснувши на засувку кріплення, просто зняти реєстратор, при цьому кронштейн (кріпиться скотчем 3М) залишиться на склі.

У компанії Gazer завжди радують своїх покупців, і в цей раз сюрпризом стане карта пам'яті 10 класу швидкості об'ємом 16 Гб поставляється в комплекті з реєстратором. Такого обсягу пам'яті цілком достатньо для запису і зберігання важливих подій.

 
Рекомендуємо