Заменяемое штатний дзеркало як альтернатива реєстратору

  • 04 March 2015 09:56:51

Останнім часом дуже популярним і актуальним питанням став вибір відеореєстратора в автомобіль, який дозволяє виробляти відеофіксацію пересування автомобіля і дає можливість довести свою правоту в спірних ситуаціях, які можуть відбуватися на дорозі. Зараз на ринку представлена ​​маса варіантів різних розмірів і з різним дозволом відео. Багато автовласників хотіли б встановити такий пристрій на автомобіль, але при цьому їх зупиняє той момент, що немає бажання вішати ніяких пристроїв на лобове скло, які в першу чергу заважають огляду при русі і привертають зайву увагу до авто.


Тому компанія Prime-X, корейський виробник додаткового обладнання для автомобілів розробила і випустила заменяемое штатний дзеркало відеореєстратор, яке встановлюється замість встановленого дзеркала з заводу, але при цьому має екран і камеру, яка вбудована в дзеркало. Також цей пристрій дає можливість підключення камери заднього виду для зручності паркування і можливості запису з неї ж. Дзеркало має високу якість запису FullHD (1920х1080p), що дозволяє бачити чітку якісну картинку.


Також з'явилася в продажу новинка 2015 року дзеркало реєстратор на операційній системі Android. Крім стандартного відеореєстратора, завдяки OC Android, дзеркало має більш розширений функціонал, такий як: GPS навігація, гучний зв'язок, підключення до інтернету через Wi-Fi і можливість установки будь-яких додатків завдяки PlayMarket. Встановивши дзеркало-реєстратор в автомобіль Ви отримаєте максимальний комфорт і позитивні емоції при управління своїм авто.