Універсальна 2DIN магнітола Incar AHR-7580 на Android - ваш надійний попутник

  • 19 March 2018 21:30:27

Практично кожен місяць модельний ряд головних пристроїв Инкар поповнюється новинками на новій платформі Alfa (Android 4.4.4). Треба зауважити, що інтерес покупців до подібних апаратів останнім часом значно зріс. Причиною тому є більш високий ніж раніше рівень стабільної роботи операційної системи і якісний підхід до «заліза», збирати магнітоли на дешевих неякісних компонентах стало невигідно, сучасний автолюбитель, власник смартфона, планшетника, комп'ютера чудово розбирається в подібних питаннях.


Вихід на ринок моделі автомагнітоли на Android Incar AHR-7580 або подібної їй був зумовлений, тому що, стандартний розмір 2 DIN для магнітол є найбільш поширеним на сьогодні розміром. Початок продажів було злегка відкладено в порівнянні зі звичайними штатними головними пристроями цієї серії через більш ретельної підготовки ресивера, визначення кінцевих параметрів і його тестування. По-перше, було вирішено не оснащувати магнітолу вбудованим DVD-приводом, зробивши максимальний ухил в його мультимедійну складову й інші види зв'язку, також це дозволило використовувати повноцінний 7-дюймовий ємнісний дисплей, а не 6 дюймів, як у більшості ресиверів такого формату. По-третє, елементи управління хоч і залишилися на панелі, але стали сенсорними, механіка мало помалу відходить у минуле. По-четверте, нарівні зі стали вже звичними функціями такими як навігація, інтернет, камера заднього виду, отримали повноцінну реалізацію голосове управління і робота зі смартфонами по протоколу MirrorLink.




Сама платформа Альфа виконана на базі операційної системи Андроїд 4.4.4, і відображає значні технологічні розробки, які стосуються, перш за все, до апаратного та програмного забезпечення. Головна перевага (особливо перед Windows) це підтримка більшості відомих нам форматів файлів, у тому числі RMVK, MKV, MOV, WMV, AVI, MpeG, TS, MP3, WMA, AAC, WAV, FLAC і ін. Підключення жорстких дисків розміром до 1Тб на практиці вирішують питання дефіциту місця при формуванні медіатеки, по суті, ви маєте можливість возити з собою всю свою домашню колекцію музики і фільмів, і не просто возити, але і користуватися їй на втіху.


Від своїх прямих предків магнітола Android 2 DIN Incar AHR-7580 успадкувала вбудований FM / AM тюнер (Philips NXP6686) з системою прийому радіоданих RDS, автоматичним пошуком і збереженням станцій, а також хорошою чутливістю, яка, втім, залежить ще й від типу антени, встановленої в вашому автомобілі. Для підключення зовнішніх джерел звуку передбачені USB порти, microSD слот, AUX вхід і спеціальний роз'єм для підключення iPhone / iPod. Через спеціальні додатки, встановлені в системі, ви отримаєте повноцінний доступ до інформації, записаної на флеш носіях, смартфонах, плеєрах. Що характерно, для підключення не доведеться робити будь то зусиль, система самостійно вважає інформацію і відобразить її в зручному для вас вигляді. Управління відтворенням здійснюється легко і інтуїтивно зрозуміло навіть школяреві.

Модуль Bluetooth® яким оснащений девайс, працює відмінно - повноцінна книжка контактів, дані для якої можна завантажити з смартфона, вбудований, але відмінно працює мікрофон, який також можна використовувати для голосового управління системою і ще в ряді програм, припустимо в навігаторі для пошуку адреси. Звичайно, в пам'яті зберігаються всі вхідні і вихідні дзвінки. Ще можливе прослуховування музичних файлів, збережених у вашому телефоні (в силу того що діапазон переданих частот в цьому форматі вузький, якість передачі залишає бажати кращого, але тим не менш функція затребувана).




Попередньо навігатор Навітел (офіційна версія) безумовний лідер ринку навігаційного ПО в нашій країні. Чим користуватися, вирішувати вам, оскільки доступна установка будь-якого іншого навігатора з магазину додатків PlayMarket. Укупі з доступом в інтернет (можливий при підключенні модему, він купується окремо), стане доступним сервіс «пробки», а також інші онлайн-сервіси та можливості. Взагалі без інтернету ця магнітола втрачає значну частку своїх переваг. Найголовніша з них - доступ до Google Market, де доступні до скачування сотні тисяч додатків, ігор, утиліт, а також аудіо і відео файли і багато, багато іншого. Завдяки встановленим додаткам, можна наділити магнітолу функціями і можливостями, які не були передбачені виробником, але які необхідні вам.




Приємно здивують можливості підключення. Тут необхідно згадати цифровий ТВ-тюнер (модель Incar DTV-16), камеру заднього виду, фронтальну камеру (теж можна), OBD2 адаптер, монітори (стельовий або в підголовники), підключення кнопок керма і багато іншого. Тобто ви отримуєте найширші можливості для апгрейда системи.


Наприкінці нашого огляду відзначимо, що Incar AHR-7580 можна придбати в нашому інтернет магазині autoelectro.ua. У комплекті є все необхідне для підключення апарату, гарантійний талон, інструкція.

 
Рекомендуємо