AluFrost і BGT Pro - накладки на пороги та бампер для автомобіля

  • 15 may 2014 19:57:02

В процесі навантаження важкого і / або габаритного багажу, зазвичай, він спирається на задній бампер. В результаті цього виникають подряпини і потертості. Щоб запобігти цим пошкодження ми

рекомендуємо встановити на бампер захисну накладку. Виготовляється накладка з нержавіючої сталі зі вставками з еластичних поліуретанових штампованих заготовок.

Накладки на бампер компанії "Alu-Frost" і "BGT Pro" проектувалися з урахуванням індивідуальних особливостей кожної марки і моделі автомобіля. Основне призначення та переваги накладок:

технологічні (нержавіюча сталь, поліуретанові заготовки)

висока міцність і опірність до стирання

має приємний зовнішній вигляд

Накладки на бампер і накладки на пороги відмінно захистять бампер і пороги Вашого автомобіля від щоденних негативних впливів пов'язані з: завантаженням / розвантаженням багажу, входження і виходженням

пасажирів з багажем і водія в салон авто.

Кормі того, накладки мають приємний зовнішній вигляд і вигідно виділять Ваш автомобіль серед інших. Встановлюють накладки дуже просто. Спочатку поверхню необхідно знежирити звичайним спиртом або іншої підходящої для цих цілей рідиною. Після цього накладка клеїться до поверхні за допомогою двосторонньої клейкої стрічки, яка йде при покупці накладки в комплекті. Детальна ілюстрована інструкція по установці накладок на пороги була в одній з наших недавніх статей.

Накладки на бампер і на пороги компанії "Alu-Frost" і "BGT Pro" абсолютно стійкі до будь-якого впливу автохімії, яка використовується на автомийках і в побуті.

Накладки виробляються із застосуванням лазерної технології, що забезпечує 100% точність виконання вироби і не допускає ніяких похибок.

Наш інтернет-магазин постійно розширює асортимент накладок для всіх моделей автомобілів.

Будьте креативні і неповторні!