Інструкція по установці накладок на пороги

  • 15 may 2014 19:57:02

У зв'язку з тим, що наші клієнти дуже часто задають питання по установці накладок на пороги, ми зважилися написати статтю з покроковою інструкцією по установці накладок на пороги. Для більшої наочності в статті є багато ілюстрацій.

Безпосередньо процес установки досить проста, однак є деякі моменти, які потрібно описати більш детально. Для прикладу ми взяли накладки на автомобіля Mitsubishi Lancer 9. Комплект складається з 4 накладок - по одній на кожну двері.

Далі на фотографіях буде видно поріг автомобіля, який використовувався протягом 2-х років.

На наступних фотографіях Ви можете побачити поріг автомобіля, який експлуатувався протягом двох років. На його поверхні вже є невеликі ушкодження у вигляді подряпин від каблуків і різних потертостей.

На цій фотографії видно зворотний бік накладок, з нанесеною двосторонньої клейкою стрічкою.

Накладка на задні двері:

Перед початком установки накладок на пороги поверхню необхідно знежирити і очистити пороги від пилу і бруду. Щоб знежирити поверхню ми використовували самий звичайний медичний спирт.

Після цього потрібно в правильному положенні розмістити накладки. Це найважливіший момент в установці, так як якщо пороги буде встановлено в неправильному положенні, є великий шанс виникнення щілин, зазорів, перекосів і т.д. Цілком природно, що ці фактори в подальшому негативно позначаться на порогах та й на самих накладках теж.

Щоб приклеїти краю накладки і нанести орієнтири ми застосували шматочки скотчу.

Установка почалася. Насамперед ми відриваємо захисну плівку з клейкого шару скотча задньої сторони накладки:

Потім виставляємо накладку по нашим оцінкам зі скотчу, і приклеюємо:

Після цього притискаємо накладку до порогів для кращого зчеплення.

Накладки на пороги встановлені і готові до експлуатації:

Той же самі дії проводимо і для заднього порога

Як видно з наведеної інструкції, монтаж накладок на пороги досить простий, не забирає багато часу, не потребує роботи фахівця і може бути зроблений власником автомобіля самостійно.