Автомобільні відеореєстратори Gazer

  • 24 may 2014 13:05:07

У всі часи керування автомобілем було пов'язане з високим ризиком. Сьогодні навіть найдосвідченіший водій не може бути повністю застрахований від протиправних дій, некомпетентності або необачних рішень інших учасників руху. Щоб убезпечитися від наслідків чужих помилок і відчувати себе за кермом спокійніше, автовласники все частіше розміщують в своєму транспорті різні корисні пристрої, які здатні в тій чи іншій мірі підстрахувати їх на випадок подій на дорозі. Тому не дивно, що в останні роки особливої ​​популярності серед водіїв набирають автомобільні відеореєстратори. Головна функція цих пристроїв - відеозапис дорожньої обстановки, а також поведінки учасників руху і співробітників ДАІ. Відеореєстратор - це потужний інструмент, який додає впевненості за кермом, дає можливість захиститися від наслідків дорожніх «підстав» і довести свою невинність в спірних ситуаціях.

Лідируючі позиції на ринку автомобільних відеореєстраторів займає Gazer. В Україні представлений широкий модельний ряд цього виробника, в який входить три лінійки відеореєстраторів, що відрізняються своїми технічними характеристиками і якістю відеозапису.

Так, в доступній ціновій категорії представлені прості і надійні моделі, що володіють стандартним набором функцій і призначені для ведення запису в SD-дозволі (640x480), якого достатньо для фіксації повної картини обстановки на дорозі. На записі можна легко зрозуміти: хто куди їхав, кого «зачепив» або намагався підставити. До середнього цінового діапазону відносяться відеореєстратори з дозволом HD (1280х720). Такі моделі багато користувачів називають «золотою серединою», так як вони дозволяють зняти більш якісне і чітке відео, на якому проглядається більше дрібних деталей і нюансів. Найвибагливішим водіям Gazer пропонує флагманів модельного ряду - відеореєстратори, призначені для відеозапису з максимальною роздільною здатністю Full HD (1920х1080), і мають велику кількість додаткових функцій. Завдяки такому асортименту кожен автомобіліст може вибрати Gazer, виходячи з особистих переваг.

Автомобільні відеореєстратори GazerАвтомобільние відеореєстратори GazerАвтомобільние відеореєстратори Gazer

Авторегістратори Gazer володіють усіма необхідними функціями для відеофіксації дорожньої обстановки в будь-якому автомобілі. Так, все моделі Gazer автоматично включаються в режим запису при подачі живлення і вимикаються після зупинки двигуна. Також всі відеореєстратори Gazer мають функцію циклічної запису, яка дозволяє автоматично записувати нові відеоролики замість найстаріших при заповненні карти пам'яті. Крім цього всі пристрої мають кут огляду камери 120 °, зберігають відео в популярному форматі AVI, підтримують карти пам'яті SD / micro SD об'ємом до 32 Гб і отримують живлення від автомобільної мережі 12 / 24В.

Але крім стандартних характеристик відеореєстратори Gazer мають ряд унікальних переваг, які явно виділяють їх на сучасному ринку автомобільної електроніки.

Автомобільні відеореєстратори Gazer

Значним плюсом базовій комплектації відеореєстраторів Gazer є наявність фірмової карти пам'яті Gazer micro SDHC з SD-адаптером. Завдяки цьому всі пристрої готові до повноцінної роботи вже відразу після придбання. На сьогоднішній день в комплект SD і HD відеореєстраторів Gazer входить карта пам'яті об'ємом 4 Гб (клас 4), а в Full HD моделі - об'ємом 8 Гб (клас 10). Такі карти мають достатню ємність для запису кілька годинного відео. Тому, якщо у автовласника немає необхідності записувати більш тривалий відео, карта пам'яті більшої місткості йому не знадобиться. Але якщо в плани власника входить запис відео максимальної тривалості, карта пам'яті з базового комплекту дозволить визначити необхідний обсяг нової карти, яка підійде для такого завдання.

Ще однією важливою перевагою базовій комплектації відеореєстраторів Gazer є наявність двох типів кріплення - вакуумного і на 3М скотчі. Вакуумне кріплення призначене для установки відеореєстратора на лобове скло автомобіля. У ньому використовується спеціальна м'яка еластична гума, яка не втрачає своїх кріпильних властивостей навіть при мінусовій температурі за вікном. Це дозволяє міцно закріпити реєстратор на склі. До того ж, «присоска» виконана з матеріалу чорного кольору, завдяки чому її практично непомітно зовні автомобіля. Варто додати, що моделі, що вийшли на ринок в 2012-2013 рр. (Gazer S520, H521, F115), мають інноваційну систему вакуумного кріплення з можливістю повороту пристрою на 360˚ і зручний механізм швидкого зняття відеореєстратора з кріплення.

Другий тип кріплення - на двосторонньому 3М скотчі дозволяє закріпити відеореєстратор не тільки на лобовому склі, а й на будь-який інший рівній поверхні - торпедо, обшивці салону або шовкографії скла. Надкомпактні розміри кріплення дають можливість встановити реєстратор максимально непомітно і не закривати огляд в лобове скло, а також легко знімати пристрій з кріпильної частини в лічені секунди. Як і вакуумне, 3М кріплення дозволяє повертати пристрій на 360 ° і легко змінювати напрямок відеозйомки.

Таким чином, Gazer є єдиним виробником, що пропонує два взаємозамінних типу кріплення в стандартній комплектації своїх відеореєстраторів.

Слід також відзначити інноваційну конструкцію автомобільного блоку живлення для відеореєстраторів Gazer. Нерідко водії звертають увагу, що блоки живлення викликають значні перешкоди при роботі GPS-навігаторів і радіо в FM-діапазоні в деяких моделях автомобілів. Інженери Gazer розробили вдосконалений блок живлення зі спеціальним фільтром, повністю запобігає будь-які перешкоди в FM-діапазоні і в роботі GPS-навігаторів. Завдяки такому унікальному рішенню все відеореєстратори Gazer повністю позбавлені будь-яких проблем при одночасній роботі з іншої автомобільної електронікою.

Важливою відмінністю відеореєстраторів Gazer від аналогів на ринку також є наявність сертифікатів УкрСЕПРО на весь модельний ряд продукції. Даний сертифікат свідчить про те, що відеореєстратори Gazer абсолютно законні, безпечні і схвалені державою. Більш того, копія сертифіката входить в стандартну комплектацію кожного реєстратора. Наявність цього документа надає значні переваги в разі надання відеозаписів в якості доказів у суді або при суперечках з ДАІ. У той час як використання несертифікованих пристроїв може стати першочерговою причиною, по якій суд відмовить в прийомі відеозапису як докази. До того ж, комплектація кожного відеореєстратора включає 2 наклейки «Ведеться відеозапис» для дотримання всіх правил законності відеозйомки.

Ключовою перевагою автомобільних відеореєстраторів Gazer є надійність і високу якість. Вся продукція виробляється в високотехнологічних умовах з використанням кращих матеріалів і компонентів. При цьому пристрої проходить три стадії контролю: на етапі виробництва на заводі, потім перед відправкою дистриб'ютору, і після цього перевіряється самим дистриб'ютором перед продажем. Завдяки такому ретельному контролю якості кожна одиниця продукції дуже надійна в експлуатації і рідко повертається в сервісний центр для ремонту. До того ж, всі відеореєстратори Gazer комплектуються докладним друкованим керівництвом користувача російською та українською мовами, яке дозволяє кожному покупцеві без праці розібратися з усіма функціями пристрою і налаштувати необхідні режими роботи.

Крім цього на все відеореєстратори Gazer можна без зусиль знайти точні технічні характеристики, які завжди відповідають дійсності. Це стосується кодеків, що відповідають за компресію відеосигналу, кута огляду відеокамери, підтримуваного обсягу карт пам'яті, функціонала реєстраторів і т. Д. В результаті, кожен автовласник може бути впевненим у достовірності всієї офіційної інформації щодо можливостей придбаного ним пристрою.

На сьогоднішній день Gazer має широку мережу авторизованих сервісних центрів по Україні, яка налічує понад 30 центрів по всій території країни. Процес діагностики, тестування і ремонту техніки здійснюється під постійним контролем висококваліфікованих інженерів Gazer, що гарантує високий рівень технічного обслуговування в усій мережі сервісних центрів. Також найважливішим аспектом сервісу Gazer є повна технічна підтримка користувачів. Будь-який бажаючий - будь то людина вже купив собі пристрій, або той, хто тільки роздумує над покупкою - може звернутися до представників Gazer через офіційний сайт в Україні (www.gazer.ua) і отримати відповіді на всі запитання. Також на сайті надано багато супутньої інформації про продукцію Gazer: повні технічні характеристики всіх моделей, ілюстровані інструкції по установці, відео тест-драйви, 3D-огляди, корисні тематичні статті та багато іншого.

Оптимальне співвідношення ціни і якості, надійність і багата комплектація кожної моделі, дозволили Gazer з упевненістю зайняти лідируючі позиції на сучасному ринку автомобільної електроніки. Завдяки високому рівню технічної підтримки та уважному підходу до кожного споживача, Gazer заслужив довіри багатьох автомобілістів в Україні і за кордоном.