У Києві презентували охоронну систему Pandora DXL 5000 NEW

  • 24 may 2014 12:59:36

У Києві представили одну з найостанніших розробок Калузького заводу досвідченого приладобудування (Росія) - автосигналізацію Pandora DXL 5000 NEW.

В рамках щорічної дилерської конференції її учасників познайомили з телеметричної охоронно-сервісній системою Pandora DXL 5000. Так, нова GSM-автосигналізація працює одночасно c кількома CAN-шинами автомобіля, що істотно розширює функціональні можливості охоронного пристрою.

Брелок з новим індикатором, радіотракт системи працює на частоті 868 МГц з самої вузької на сьогодні пропускною здатністю в 10 кГц, що збільшило дальність дії штатного радіоканалу в 1,5 рази.

Розробники застосували новий акселерометр, який визначає екстремальні ситуації (лобове зіткнення, переворот і ін.). Спеціальний алгоритм нової програми надійно «розпізнає» аварію і передає екстрені телефонні виклики допомоги. Додали новий режим «Активна охорона», який бореться зі зловмисниками, що використовують «глушилки» GSM-сигналу. У комплектації нові Протирозбійний мітки (інтегрований іммобілайзер на 2,4 ГГц).

Голосовий інтерфейс «охоронна система - власник» цифровий з дійсно «чистим звучанням» (всі учасники конференції почули різницю в звучанні двох методик обробки сигналу). Цікаво, що наноголос для охоронних систем Pandora записували в студії звукозапису у дівчини з справжнім ім'ям Нана.

Власник з встановленої автосигналізацією в машині може користуватися спеціальним online-сервісом www.p-on.ru, де є повна інформація про стан автомобіля, включаючи історію подій (понад 100 типів), історію переміщень (трекінг), а також сервіс управління і настройки з online-сервера, телефону або різних мобільних додатків. Також доступний сервіс персональної безпеки власника автомобіля.

У фінальній частині конференції по «вхідним номерками» були розіграні, а за правильні відповіді на питання заслужено вручені цінні призи - кишенькові ліхтарики, фірмові футболки, охоронні системи Pandora і ін. Вручав подарунки Едуард Бурков, генеральний директор науково-виробничого об'єднання ТОВ «Телеметрія» (м Калуга, Росія), де власне розробляються і виробляються торгові марки Pandora (охоронні системи) і Pandect (іммобілайзери).

 
Рекомендуємо