Автосигналізація JAGUAR EZ-5 і EZ-6

  • 14 may 2014 11:42:35

Відомий дистриб'ютор автомобільної електроніки - компанія «Сатурн Хай-Тек» представляє автолюбителям дві нові моделі охоронних систем з двостороннім зв'язком автосигналізація JAGUAR EZ-5 і EZ-6, в яких застосований найновіший удосконалений високошвидкісний діалоговий код «BILARM DIALOG TOP SPEED», який ефективно перешкоджає скануванню і код-граббінг.

Автосигналізація JAGUAR EZ-5

Великий кольоровий ЖК-дисплей з добре зрозумілими «іконками», розповість про стан системи. Вся інформація на дисплеї представлена ​​російською мовою, так що в спілкуванні з «особистим охоронцем для автомобіля» у користувача не буде абсолютно ніякого непорозуміння. Брелок має прогумований корпус, що стало вже традицією для систем Jaguar.

Говорячи про системи Jaguar EZ-5 і EZ-6, слід звернути увагу на те, що в них присутня дуже корисна для «здоров'я» автомобіля функція турботаймера: після поїздки водій не повинен чекати, коли охолоне турбіна, т.к. після виключення запалення і постановки системи на охорону двигун ще буде працювати програмований час. Функція «Пошук автомобіля», при активації якої автомобіль почне подавати світлові і звукові сигнали, дуже полегшує водієві пошук своєї машини на великих автостоянках. Також передбачена можливість поставки машини на охорону з працюючим двигуном без ключа в замку запалювання, в разі, якщо її буде необхідно залишити на короткий час.

Охоронна система Jaguar EZ-6 відрізняється функцією дистанційного і автоматичного запуску двигуна. Пуск може здійснюватися дистанційно за таймером або по температурі. З даною опцією двигун автомобіля завжди буде прогрітий, а машина вчасно буде готова до поїздки. Не страшні з цією функцією і люті російські морози, так часто застає зненацька автомобілістів.

Системи Jaguar прості в установці і сумісні як з автоматичною, так і з ручною коробкою передач, як з бензиновими, так і з дизельними двигунами, з автомобілями, оснащеними кнопкою SmartStart замість традиційного замку запалювання.

У брелках систем передбачені годинник, таймер зворотного звіту, безшумний вібросигнал.

Обидві системи укомплектовані потужною 20 ватної сиреною.

Роблячи вибір на користь охоронних систем Jaguar EZ-5 і EZ-6, автовласник позбавляється важкого вантажу занепокоєння за безпеку своєї машини, він фактично «веде діалог» зі своїм чотириколісним другом і забезпечує йому такий рівень захисту, який можна було б порівняти з тим, якби автомобіль постійно знаходився в гаражі.