KGB EX-6 DIALOG Автосигналізація з двостороннім зв'язком

  • 14 may 2014 11:44:31

Автосигналізація KGB EX-6Автосігналізація KGB EX-6Автосігналізація KGB EX-6

Абсолютний захист від всіляких сканерів, за допомогою яких викрадачі знімають сигналізацію з охорони, і оригінальний курсорний принцип вибору команд на дисплеї ЖК-брелока - ось основні інновації, що відрізняють автосигналізацію KGB EX-6.

Виробник - Saturn High Tech - з повною підставою заявляє про абсолютну захист від радіоперехоплення кодів. Спосіб кодування радіокоманд принципово відрізняється від прийнятого в більшості систем. Кодові посилки не просто довільно змінюються при кожній посилці - простий динамічний код типу Keeloq давно «розколотий» викрадачами. В даному випадку використовується принцип діалогу, як в сучасних системах розпізнавання «свій-чужий». У відповідь на першу посилку система проводить попереднє впізнання, але команду (зняття з охорони) виконує тільки після посилки власного запиту і прийому нового дійсного коду. Виконання команди затримується на частки секунди, зате «підробка коду» виключається повністю.

Власника системи не повинні хвилювати електронно-математичні хитрості - йому важливий результат. І справді, складності для нього залишаються за кадром, а по життю - команда виконується єдиним натисканням кнопки брелка. Незважаючи на велику кількість команд багатофункціонального комплексу KGB EX-6, спілкування власника з системою за допомогою брелока зі зворотним зв'язком набагато простіше, ніж у конкурентів. У брелока всього 3 кнопки, зате ЖК-дисплей - великий (вся лицьова поверхня) і працює за принципом головного меню в стільниковому телефоні. «Повсякденні» команди подаються простим натисканням кнопки, більш складні команди (наприклад, вибір режимів) вибираються іконка. Чи не забудеш і не заплутаєшся. Брелок оснащений мікродінамікі з набором мелодій і вібратором.

Ще одна важлива споживче властивість - оптимальна форма корпусу і матеріал, з якого він виготовлений. Це високоміцний пластик з прогумованим покриттям, аналогічним тому, що використовується в сучасній американській портативній електроніці військового призначення. Додаткові функції брелока - годинник, будильник, «дистанційний термометр», що показує температуру в салоні автомобіля. Відзначимо зручну функцію автоматичного контролю знаходження брелока в зоні зв'язку.

KGB EX-6 має всі функції охорони і комфорту, властивими сучасній елітної охоронній системі:

Діалоговий код - абсолютний захист від сканування і перехоплення команд управління

Оригінальний курсорний принцип вибору команд керування сигналізацією

Радіус дії в режимі оповіщення до 2000 м *

Програмований 1-, 2- або 3-значний код екстреного відключення охорони

Вбудований годинник, будильник, таймер зворотного відліку, датчик температури салону

2-рівневий датчик удару з роз'ємним з'єднанням

Режим турботаймера з програмованим часом роботи двигуна 1, 2, 3, 4 хвилини

4 канали з програмованим типом сигналу

7 незалежних зон охорони, 16 програмованих функцій

* Дальність дії залежить від рельєфу місцевості, характеру забудови, розташування передавача і приймача, і ін. Чинників.

Зрозуміло, це лише найосновніші можливості надійного в охороні і надзвичайно зручного в повсякденному використанні охоронно-комфортного комплексу KGB EX-6. Система цілком універсальна як щодо марок і моделей автомобілів, так і умов їх експлуатації і переваг автовласника.

Google