Денні ходові вогні від Philips

  • 14 may 2014 14:40:07

Освітлення є одним з найважливіших елементів безпеки, воно дозволяє визначити і заздалегідь попередити появу небезпечної ситуації на дорозі і уникнути аварії. Для підвищення безпеки Кабінетом міністром України на початку цього року були затверджені нові правила дорожнього руху, які почнуть діяти з 15 квітня 2013 року. Одним з найголовніших змін торкнулися освітлення: при їзді по трасі за межами міста, вдень і вночі потрібно буде включати ближнє світло. Це правило буде діяти не завжди, а в період з жовтня по травень.

У цей зв'язку широкою популярністю стали користуватися денні ходові вогні. І тут постає вибір перед тим, що саме купувати. Серед найбільш відомих можна назвати таких виробників ДГЗ (DRL): BGT, Falcon, Hella, Prime-X, Osram і Philips.

Останні добре зарекомендували себе на ринку автомобільного освітлення. Philips взагалі ставитися до лідерів по виробництву освітлення і не тільки для автомобілів.

Через те, що стандартне освітлення в денний час доби тільки небагатьом робить кращою видимість і помітність автомобіля, Philips запропонувала свій варіант вирішення цієї проблеми. Цим рішенням є світлодіодні денні ходові вогні Philips серії LED Daytime Light: LED Daytime Light4, LED Daytime Lights, LED DayLight 8 і 12825 WLEDX1. Головним чином, наведені моделі відрізняються кількістю діодів в фарі: в LED Daytime Light4 зрозуміло з назви, що діодів чотири, в LED Daytime Lights їх п'ять і в LED DayLight 8 і 12825 WLEDX1 відповідно вісім діодів.

Моделі світлодіодів LUXEON і LUXEON Rebel від Philips відрізняє білий яскраве світло, завдяки якому автомобіль ставати добре помітним на дорозі для всіх учасників дорожнього руху, а це в свою чергу дасть можливість комфортно чувствоватьсебя і самим водіям.

Важливою деталлю є також зовнішній вигляд ДГЗ, так як дуже важливо, щоб денні ходові вписувалися у зовнішній дизайн автомобіля.

ДГЗ компанії Philips в цьому плані займають одне з лідируючих позицій на ринку: фари дуже гарні самі по собі і точно не розчарують їх власників.

Таким чином, денні ходові вогні починають грати все більшу роль в житті автомобілістів. Одними з кращих ДГЗ є вогні від фірми Philips - вони з успіхом виконують свої прямі функції щодо поліпшення помітності автомобіля на дорозі, а крім того мають гарний зовнішній вигляд.

 
Рекомендуємо