Дзеркала з відеореєстратором від Gazer

  • 25 April 2018 18:37:08

Дзеркало від компанії Gazer замінює відразу декілька пристроїв, а саме - саме дзеркало заднього виду, монітор для відображення різного контенту, в тому числі відео з камери заднього виду, і відеореєстратор. Пристрій надійно кріпиться в штатне місце на кронштейні лобового скла.


Відео з камери заднього виду автоматично відображатиметься на моніторі, який вбудований в скло дзеркала, після включення задньої передачі. Сам монітор у вимкненому стані повністю прихований за дзеркальною поверхнею. Примітно, що відеореєстратор не припиняє запис при перемиканні монітора на відображення відео з камери заднього виду.


Щоб керувати відеореєстратором і іншими опціями дзеркала, в комплекті поставляється ІК-пульт. З його допомогою можна виконати наступні операції: включення і відключення вбудованого монітора, початок і зупинка запису реєстратора, вибір в меню дозволу записуваного відео, включення режиму парковки, зміна рівня чутливості датчика руху, а також налаштування включення запису по спрацьовуванню цього датчика, а також багато інше.


У комплекті поставки також є GPS приймач, після підключення якого в дзеркалі здійснюється запис координат і швидкості автомобіля. При підключенні до супутників, автоматично встановлюється правильність поточної дати та час.


Максимальна якість (роздільна здатність) відеозапису вбудованого реєстратора становить в дзеркалах серії MUR5100, MUR7100, MMR51xx, MMR71xx Super HD (2304х1296, 30 к / с); для серій MUR5000, MUR7000, MMR50xx, MMR70xx - Full HD (1920х1080, 30 к / с).




Особливістю дзеркал Gazer є їх повна сумісність з парктроніки Gazer PA40R та Gazer PA45R.

 
Рекомендуємо