Рейтинг комплекту ксенону в 2019 році

  • 23 April 2018 14:40:19

Хороший головне світло автомобіля - це не тільки комфорт, але і запорука безпеки пересування. Винахід ксенонових лампочок, що прийшли на зміну Галогенка, зробило революцію в автомобільному освітленні. Ксенонові лампи можуть похвалитися більш потужним світловим потоком, тривалим терміном експлуатації і меншою (у порівнянні з галогеном) споживанням енергії. Чи варто дивуватися, що сьогодні більшість автолюбителів вже оснастили свій автотранспорт ксеноном, а ті, хто ще не встиг це зробити, підшукують відповідний комплект?

До речі, для тих, хто шукає гідний варіант ксенону для установки в головне світло, ця стаття буде як ніколи актуальна. Адже сьогодні ми поговоримо про те, як вибрати ксенонове інсталяційний комплект, де його купити і на яких виробників слід звернути особливу увагу. В кінці вас чекає актуальний рейтинг комплектів ксенону, в основі якого - статистика покупок в нашому інтернет-магазині.

З чого складається стандартний комплект для установки ксенонового світла?

Як правило, в установчі набори ксенону входять наступні елементи:

2 ксенонові лампочки;

2 блоки розпалу;

сполучна проводка;

кріплення для установки блоків;

Інструкція із встановлення.

Іноді виробники пропонують кілька варіантів настановних наборів, які відрізняються блоками розпалу різної товщини, наявністю обманок або іншими параметрами. В цілому ж покупка такого набору позбавить вас від необхідності вибирати всі необхідні для установки ксенону елементи окремо. До речі, при цьому ви зможете заощадити не тільки час, а й кошти.

Як вибрати хороший комплект ксенону?

Тут важливо не поспішати, і діяти по порядку:

Визначтеся з виробником. Бажано робити вибір на користь перевірених марок, які не один рік надають свою продукцію на автомобільний ринок. Також не полінуйтеся ознайомитися з актуальними рейтингами і відгуками автомобілістів на спеціальних форумах.

Тепер час вибрати температуру світлового потоку. Рекомендуємо 4300 - 5000 К, так як таке світло найбільш приємний очам людини. Також лампи такий світловий температури забезпечують достатнє освітлення при будь-яких погодних умовах.

Дізнайтеся в керівництві по експлуатації авто, який тип цоколя вам підходить. Також цю інформацію можна дізнатися з тематичних статей в інтернеті.

Визначтеся, який вид ламп вам потрібен - ксенонові або біксенонові. Це не складно. Якщо ви - власник автомашини, в якій ближній і дальнє світло знаходяться в одній фарі, вам потрібно установка біксенона. У разі, якщо лампи ближнього і дальнього світла розділені, то вам потрібен звичайний ксенон.

Вибираючи освітлення для авто, не варто гнатися за економією, і сподіватися на сумлінність китайських умільців. Заощадивши на покупку ксенону, ви зіткнетеся з проблемами наступного характеру:

складність регулювання світла;

різний колір світлового потоку лампочок;

яскравість світлового пучка істотно нижчою від заявленої;

маленький термін експлуатації ламп і блоків розпалу.

Для покупки рекомендуємо звернутися в перевірений спеціалізований магазин - так ви зможете максимально убезпечити себе від придбання підробки. Поважають себе продавці нададуть вам необхідні сертифікати якості продукції і правильно заповнений гарантійний лист.

Кращі комплекти ксенону - актуальний рейтинг на перший квартал 2018

Ми пропонуємо своїм клієнтам кращу продукцію світових брендів, а вони, в свою чергу, «голосують рублем», вибираючи для свого автотранспорту оптимальне співвідношення ціни і якості. Отже, на сьогодні наші покупці вважають найбільш вдалими такі набори ксенонового світла.

Комплекти зі стандартним блоком розпалу:

MLux Classic / Cargo 35 Вт 9-32В - цей комплект є відмінним аналогом штатному ксенонове освітлення D2S, D2R. Ідеально підходить для установки в головне світло і в протитуманні фари з лінзами.

Michi 35 Вт - більш бюджетний, але не менш якісний варіант. Про це говорить той факт, що 99% ламп і блоків бездоганно працюють протягом усього гарантійного терміну експлуатації.

Infolight 50 Вт - комплекти від відомого корейського виробника. Відрізняється простотою в установці і надійністю в експлуатації. Цей набір підійде для установки в автомобілів з бортовою напругою 24 В (вантажний транспорт, автобуси та ін.).

Sho-me 35 Вт - набори ксенону від південнокорейського бренду з лампами Infolight. Завдяки великому асортименту цоколів ламп, що входять в комплект, ви можете підібрати варіант практично для будь-якого автомобіля. У цей набір входять блоки розпалу 4-го покоління, що прекрасно підходять для роботи в наших кліматичних умовах.

Окремо хочеться згадати про комплекти з тонким блоком розпалу:

· Комплекти ксенону серії Mlux Simple - призначені для установки в автомашини з роздільним оптикою як головного світла. Також можна використовувати для установки в протитуманні фари. Баласти, що входять в цей набір, сумісні з 80% автомобілів.

· Ксенонові комплекти Prolumen з ультратонкими блоками розпалу, що базуються на базі мікросхеми Phillips THD 4715X. Завдяки компактним розмірам, баласти Prolumen поміщаються в самих маленьких моторних відсіках, і навіть під капотами мотобайків.

У комплект входить проводка з подвійною ізоляцією червоного кольору (звертайте на це увагу - якщо проводка має інший забарвлення, значить перед вами підробка). Завдяки високому контролю якості та малому відсотку шлюбу, ці набори отримали заслужене визнання автолюбителів.

Ксенонові лампи, що входять в усі перераховані вище комплекти, виробляються для будь-якого цоколя, так що ви точно зможете підібрати саме той варіант, що підходить для вашого транспортного засобу. Також ці виробники надають широкий вибір світлового спектру - від 3000 до 8000К.

 
Рекомендуємо