Як підключити камеру заднього виду

  • 16 January 2017 12:57:41

Камери заднього виду в сучасних автомобілях призначені для полегшення паркування. Раніше автовласники використовували парктроніки, які все ще актуальні. Бездротові моделі камер більш надійні, ніж провідні.

Перед початком монтажу камери заднього виду, необхідно вибрати чисте місце для зйомки. Ракурс відеозйомки повинен бути вдалим. Переконавшись, що всі дроти й прилади підключені і функціонують, Штатна камера заднього виду FlyAudio PSTL800N-170A для Volkswagen

необхідно перевірити стабільність всієї відеосистеми. Для цього достатньо підключити акумулятор, потім провернути запалювання і перейти на задню передачу.

Переконатися в тому, що все працює правильно дуже просто. Якщо на монітор передається картинка з хорошим дозволом і якісною передачею кольору, значить, все встановлено правильно. Багато камер мають регульованим об'єктивом. Даний функціонал дозволяє повертати вічко в потрібну водієві сторону.

Що необхідно зробити для стабільної роботи камери заднього виду:

перевірити камеру на наявність внутрішніх і зовнішніх пошкоджень;

перевірити кабель підключення;

переконатися в правильності підключення харчування;

відокремити конденсатор від системи діодів якщо зображення на екрані «барахлить».

Якщо зображення рясніє різноманітними візуальними «артефактами», то потрібно зайти в налаштування і перевірити стан дип-перемикачів. Можливо, в поганій якості зображення винувато підключення живлення до сигналу плафонів заднього ходу. Щоб це виправити потрібно вирівняти харчування і відокремити конденсатор від системи.

Монтаж камери на авто

Штатна камера заднього виду FlyAudio GT-9543C для BMW

Багато виробників залишають трохи місця поруч з плафоном підсвічування заднього номера. Це ідеальне місце для розміщення камери. У великогабаритних машинах підходящим місцем для камери є дах. Це не зовсім зручно, зате камера захищена від забруднень.

Способи підключення:

підключення за допомогою бездротових модулів. Дзвіночок тюльпан і міні-джек - види бездротових модулів. До wifi і bluetooth модулі не мають ніякого відношення, хоч і працюють на одній з ними частоті.

підключення камери від заднього ходу. Включення монітора здійснюється в автоматичному режимі. При відключенні заднього ходу, камера вимикається. Щоб підключити камеру необхідний шнур. Він знаходиться на розведенні, прямо біля камери.

підключення до постійного харчування авто.

Монтаж камери можна здійснити самостійно. Це буде суттєвою економією фінансових коштів, а також отриманням досвіду від самостійно виконаної роботи. Багато хто займається регулюванням об'єктива через пару днів після монтажу камери, так як спочатку досить складно зрозуміти, куди саме повинна дивитися камера. Приблизний кут огляду буде дорівнювати 120 °.

Так само установку камери можна замовити в нашому установчому центрі Autoelectro.kiev.ua

Інші статті:

Відеореєстратор з камерою заднього виду

Установка камери заднього виду в плафон для Toyota Camry

Установка камери заднього виду в емблему VW Passat, CC, Golf

Установка штатної камери заднього виду для Toyota Camry V40