Як відрізнити оригінальні ксенонових лампи Philips від підробки

  • 11 October 2017 18:13:46

Ксенонові лампи Philips


Відкрийте для себе широкий асортимент ксенонових світлових рішень. Це кращий вибір серед ксенонових ламп. Тепер з унікальним рішенням по боротьбі з виробництвом контрафактних ксенонових ламп!


Згідно з дослідженнями, близько 15% всіх ксенонових ламп на європейському ринку - підробки. Клієнтам вкрай складно відрізнити оригінальні

ксенонові лампи від підробок. Використовувати контрафактні ксенонові продукти вельми ризиковано. Саме тому Philips хоче захистити своїх клієнтів від пошкоджень автомобіля і додаткових грошових втрат, попередивши їх про можливі ризики.


Що ви чули про підроблені ксенонових лампах?


Це не просто питання законності чи додаткових витрат. Використання підроблених ксенонових ламп може призвести до таких наслідків:



Термін служби значно менше, ніж у оригінальних ламп.



Може привести до пошкодження головного

освітлення та електроніки автомобіля



створює радіоперешкоди



Може привести до спрацьовування подушки безпеки



Можете не пройти ТО



Може засліплювати зустрічних


Зробіть правильний вибір. Використовуйте оригінальні ксенонові лампи Philips.


Унікальне рішення по боротьбі з виробництвом контрафактних ксенонових ламп


Сертифікат автентичності Philips (COA)


Підроблені ксенонові лампи Philips стають все більш доступними як через Інтернет, так і через традиційні канали дистрибуції. Такі підроблені лампи є дешевими імітаціями низької якості. Продаж, купівля або володіння контрафактною продукцією незаконні.


Щоб захистити клієнтів від підроблених ламп, Philips розробили інноваційне рішення, на основі унікальної сучасної технології. На кожній замовленої упаковці ксенонової лампи тепер знаходиться Сертифікат автентичності Philips (COA). Кожен виріб має свій власний унікальний код безпеки та інші спеціальні елементи захисту, за допомогою яких споживачі можуть перевірити справжність вироби Philips на спеціалізованій, повністю захищеною Інтернет-платформі. Крім того, споживачі можуть відсканувати QR-код або відвідати сайт www.philips.com/original. Компанія Philips активно залучена в процес захисту своїх клієнтів від низькоякісних підробок, які можуть пошкодити автомобіль або привести до нанесення особистого фізичного збитку.


Як це працює?


візуальна перевірка


Код безпеки є унікальним. На кожній упаковці ксенонових ламп ставиться індивідуальний код безпеки.

Під яскравим світлом код безпеки переливається кольорами веселки завдяки застосуванню спеціальної технології друку.

Сертифікат відповідності також захищений переміщається кодом,

що складається з однієї цифри. При хорошому освітленні, якщо дивитися на сторону упаковки з сертифікатом автентичності під

різними кутами, цифра буде «переміщатися» вгору або вниз.

Цей код збігається з останньою цифрою коду безпеки.

Остаточну перевірку можна виконати в мережі Інтернет, зробивши для цього всього кілька кроків. За допомогою мобільного телефону, планшета або ПК зайдіть на сайт www.philips.com/original і виконайте наступні дії:


Введіть код ще раз, щоб переконатися в правильності його написання. Якщо правильно введений код відхилений, ймовірно, придбане вами виріб не є справжнім.




Якщо Ви хочете купити на 100% оригінальні штатні ксенонові лампи Philips, то інтернет-магазин Автоелектро найвірніше місце для цього.


Ви можете замовити продукцію по телефону, або скористатися кошиком. Якщо товар є на складі, він буде в вашому місті через кілька днів після підтвердження покупки.


Оплатити товар можна будь-яким зручним для вас способом. Можете перерахувати гроші на наш рахунок, або зробити оплату післяплатою. Також є можливість швидкого кредитування. Таку послугу нашим клієнтам надає Приват Банк.


За доставку товару до вашого міста несе відповідальність кращий перевізник України - Нова Пошта. Втім, якщо вам незручно користуватися послугами цієї служби доставки, ми здійснимо відправку обраного товару будь-яким іншим сервісом - на ваш вибір.