Які бувають лід лампи для авто

  • 17 January 2017 17:14:21

Світлодіодне освітлення вже міцно завоювало лідируючі позиції в багатьох промислових і побутових областях. Всіма визнані їх незаперечні переваги - рівне і яскраве світіння, стійкість до перепадів температур, несхильність механічного впливу. Важливим фактором є також низьке енергоспоживання, яке дозволяє істотно скоротити навантаження на акумулятор. Та й термін служби у подібних джерел світла вельми вражаючий.

Комплект світлодіодних ламп в секцію повороту ProBright COMET T-RL

При цьому у діодів оптична яскравість і температура світіння цілком порівнянна з ксеноном. Сучасні LED системи останнього покоління забезпечуються стабілізатором напруги, завдяки якому яскравість світлового потоку досягає 4000 Люмен, і це ще не межа. Світлодіоди мають аналогічно нитки напруження галогенною лампи, так щоб вони не зліпили. Температура світіння може варіюватися від 3000 К (теплий жовтуватий) до 6000 К (холодний білий).

Використання led ламп в автомобілі

Денні ходові вогні в габарити ProBright DRL Alpha (В)

Сфера застосування лід лампочок на вашому авто охоплює практично всі області - від головних фар до габаритних вогнів і салонного освітлення. На відміну від своїх попередників, освітлювальні прилади шостого покоління за допомогою особливої ​​матричної конфігурації дозволяють фокусувати світловий промінь в формі «галочки». Тому сучасні машини преміум-класу все частіше оснащуються ними в якості головного світла. Крім того, охолодження в системі забезпечується не кулером, а за допомогою алюмінієвої колби особливої ​​конструкції. Правда, варто подібне обладнання недешево.

Відмінним рішенням будуть такі лампи в противотуманках. Однак при цьому обов'язково наявність відбивачів або рефлектори, інакше замість широкого освітленого огляду перед очима буде тільки яскрава пляма.

Як елементи додаткового освітлення LED лампи не мають собі рівних. Вони й ефективніше, і надійніше, і вигідніше. У передніх габаритних вогнях використовуються лампи з вбудованим стабілізатором, який потрібен для захисту приладу від перегріву. Лампи для задніх габаритів нерідко поєднуються соКомплект світлодіодних ламп головного світла G9X для цоколя D1S, D1R, D2S, D2R

стоп-сигналами. Як правило, це одно- або двоконтактний діоди.

У фарах заднього ходу краще використовувати лампу з розсіює світлом, щоб не зліпити людей, що знаходяться позаду машини. Для покажчиків поворотів застосовують одноконтактні джерела. Щоб попередити часте моргання поворотников, а також для того, щоб бортова система не «панікувала» через зниження напруги в мережі, встановлюють спеціальне діодні реле. Ще однією можливістю вирішення даної проблеми може бути монтаж окремих резисторів на кожну лампу.

Інші статті:

Як замінити світлодіоди в головне світло

Нова світлодіодна лампа головного освітлення Philips X-treme Ultinon LED

Огляд світлодіодних ламп серії G5S і серії G9X