Універсальні 2DIN магнітоли PHANTOM DVA-7711 і PHANTOM DVA-7712

  • 02 March 2019 16:49:20

Асортимент автомобільних мультимедійних пристроїв від компанії Phantom розширився за рахунок випуску нових автомагнітол PHANTOM DVA-7711 і PHANTOM DVA-7712. Оновлені електронні компоненти пристрою допомогли вивести магнітоли Phantom на новий рівень якості та істотно поліпшити їх функціонал.

Обидва пристрої отримали ємнісний сенсорний екран діагоналлю 7 дюймів з підтримкою декількох торкань і жестів. Дозвіл картинки на екрані становить 1024 на 600 точок. Високу швидкість роботи забезпечує продуктивний 4-х ядерний процесор, високошвидкісна пам'ять від DDR3 від Samsung обсягом 2 Гб, а для зберігання призначених для користувача даних і програм є 16 Гб вбудованої пам'яті.

За якісний і потужний звук в магнітолах DVA-7711 і DVA-7712 відповідає вбудований підсилювач потужності звуку, побудований на популярному чіпі TDA 7850 MOSFET. Ця мікросхема забезпечує висококласне звучання, яке за класифікацією підходить під клас Hi-Fi. Він прекрасно підходить для роботи з акустичними системами 2 Ом і 4 Ом, а також видає більш насичений звук в порівнянні з більш дешевими підсилювачами.

Радіоприймач побудований на чіпі NXP TEF6686, який має високу чутливість, забезпечуючи надійний прийом сигналу улюблених радіостанцій навіть далеко від міста.

Звичайно ж сучасне мультимедійний пристрій не може обійтися без сучасних інтерфейсів зв'язку. У автомагітолах DVA-7711 і DVA-7712 зібраний набір найнеобхідніших з них, а саме: вбудовані Wi-Fi і Bluetooth (з підтримкою протоколу A2DP для прийому стереозвуку).

Для швидкого запуску після простою є спеціальна функція Shutdown delay, яка дозволяє включити пристрій за лічені секунди без повторного завантаження операційної системи. Таймер відстрочки повного виключення можна налаштувати на 1 годину, 30 хвилин або 10 хвилин.

Максимальна інтеграція в салон автомобіля передбачена можливістю вибору будь-якого кольору підсвічування кнопок управління.

Також не забув виробник про важливу функцію, а саме GPS навігацію. Магнітола має вбудований модуль GPS з виносної антеною для кращого прийому сигналу, а також в комплекті поставляється навігаційна програма Navitel з ліцензійним ключем і картою України.

Завдяки тому, що автомагнітоли PHANTOM DVA-7711 і PHANTOM DVA-7712 працюють під управлінням ОС Android 7.1.1, є можливість точного налаштування інтерфейсу, а також можна встановити абсолютно будь-яку необхідну додаток з магазину Google Play Market.

Такий набір функцій і апаратної частини пропонується компанією Phantom за вельми привабливою ціною. Купуючи одну з магнітол PHANTOM DVA-7711 або PHANTOM DVA-7712 ви значно підвищите рівень розважальну частину, комфорт і технологічність свого автомобіля.

 
Рекомендуємо