Пуско-зарядні пристрої GT - справжній помічник для акумулятора в мороз!

  • 28 January 2019 20:07:36

Чи доводилося Вам зіткнутися з раптово сів в мороз акумулятором в автомобілі? Якщо так, то в даній статті ми докладно розповімо про баскому коні й надійному рішенні цієї проблеми, а саме про портативних пуско-зарядний пристрій GT.

Пуско-зарядні пристрої виробництва компанії GT легко не тільки допоможуть завести автомобіль з сів акумулятором, а й підзарядити ваш гаджет. Пусковий пристрій імпульсного типу підстрахує при незапланованих ситуаціях - заведе двигун з годує напругою стартера як 12 В, так і 24 В (виключно модель S23), а також легко зарядить носяться електронні пристрої через порт USB або через DC-роз'єм. Серед достоїнств зарядних пристроїв від ТМ GT особливо варто відзначити велику ємність вбудованих акумуляторних батарей аж до 23000 мАч (в моделі S23), а також можливість підключення для зарядки великої кількості різних пристроїв. Невеликі габарити пристрою дозволяють безболісно для простору перевозити його в багажнику автомобіля або ж захопити його з собою в дальній похід.

Запуск двигуна 12В і 24В
Широкий асортимент пуско-зарядних пристроїв GT серії S дозволить вибрати модель для будь-яких потреб. Для не сильно вимогливих користувачів пропонуються моделі S8, S12 і S14 пусковий струм у них становить 200 Ампер, для великих потреб пропонується модель S23 з пусковим струмом 400 Ампер, який може досягати в піковому значенні до 800 Ампер. Такі пускові характеристики дозволяють запустити як невеликі двигуни (наприклад, моторного човна, мотоцикла, легкового авто і т.п.), так і двигун средньогабаритні вантажного автомобіля. Лідер лінійки - модель S23 може похвалитися запуском різних двигунів вантажівок і автобусів. Напруга в бортсети у такого роду автомобілів становить 24 В, а запуском двигунів на такій техніці не можуть похвалитися інші виробники подібних пристроїв.

Високі пускові характеристики не можуть забезпечуватися без якісних і гнучких проводів, які в пристроях GT виготовлені тільки з міді з площею перетину 5,5 мм. Таким чином вдається звести до мінімуму втрати потужності і забезпечити до 20-ти запусків двигуна (для моделі S8 цей показник - 10 запусків), після чого самому приладу потрібно зарядка. Заряджати пуско-зарядний пристрій GT можна як від побутової мережі 220 В, так і від прикурювача в автомобілі.

Зарядка переносних електронних пристроїв
Як вже говорилося раніше, пускові зарядні пристрої GT серії S можуть не тільки виконувати запуск двигуна в автомобілі з розрядився акумулятор, але також з легкістю можуть використовуватися як звичайний powerbank (переносний акумулятор). З його допомогою без будь-яких проблем можна зарядити абсолютно будь-який електронний пристрій від телефону або планшета до gps-навігатора або фотоапарата. Для цього в комплекті з зарядним пристроєм GT поставляється кабель з інтерфейсом USB. Для зарядки більшої техніки, наприклад, електроінструмент або побутова техніка передбачений стандартний роз'єм DC. Захопивши всього одне пуско-зарядний пристрій GT серії S можна спокійно відправитися в далекий похід або на багатоденну риболовлю.

Вбудований ліхтар з режимом SOS
Ще однією особливістю пристроїв GT серії S є наявність вбудованого світлодіодного ліхтаря, який випромінює потужний світловий потік і може працювати в різних режимах. Ця функція стане в нагоді на випадок поломки автомобіля в нічний час. Для екстремальних випадків ліхтар може працювати в режимі при якому світлові сигнали SOS будуть подаватися відповідно до міжнародно-прийнятих стандартом.

Практичний і надійний
Комплектація пристрою передбачає спеціальний зручний і компактний кейс (немає для моделі S23), який влізе як в багажник, так і в звичайний рюкзак. Це дозволить захопити з собою пуско-зарядний пристрій GT в ближні та дальні походи або в подорожі.

Як і належить для пристроїв подібного типу, у зарядних пристроїв GT міцний корпус, який з легкістю переносить падіння, високі або низькі температури, а також його складно подряпати. Всі перераховані достоїнства корпусу довершує стильний зовнішнім вид. Для того, щоб оцінити величину заряду в пристрої передбачені спеціальні індкікатори і екрани.

Все необхідне в комплекті
Для споживача важливо купувати самодостатній продукт, який не потребує придбання додаткових аксесуарів. У комплекті з пуско-зарядні пристрої GT поставляється все те, що потрібно для максимально комфортного його застосування. У зручному переносному кейсі вдалося розмістити USB кабель з різними адаптерами (iPhone 4, lightning, стандартні micro і mini USB) для зарядки мобільних пристроїв, пристрої для заряду пристрою GT як від мережі 220 В, так і від мережі автомобіля через прикурювач. І, звичайно ж, комплект захищених від короткого замикання або перевантажень клем GT CS Smart призначених для запуску двигуна автомобіля. Такий кейс завжди ніколи не буде зайвим в дорозі.

Придбати пускові зарядні пристрої можна в нашому інтернет магазині Autoelectro в розділі Портативні пускові зарядні пристрої

 
Рекомендуємо