Куди заховати GPS маячок в авто

  • 15 April 2016 15:30:45

Хоча останнім часом винайдено безліч пристроїв, що перешкоджають викраденню приватного автотранспорту, статистика свідчить про зворотне: у великих містах машини продовжують красти досить регулярно, незважаючи на вжиті власниками захисні мери.установка gps маяка в торпеду


Наївно вважати, що автоугонщики - люди примітивні в розумовому і технічному відношенні, і тому не зможуть виявити або знешкодити протиугінні пристрої. Один з найбільших мудреців давнини Лао Цзи казав: «Немає більшої біди, ніж недооцінювати свого супротивника». Як правило, сучасні злодії чудово обізнані про всі технічні новинки і готові з ними боротися.


Саме тому фахівці рекомендують всім, хто хоче дійсно захистити свого «залізного коня», йти на певну хитрість. Суть її полягає в тому, щоб заховати в салоні автомашини не один GPS маячок, а два або навіть три. Перший можна, не особливо напружуючись, розмістити в будь-яке місце, яке попадеться зловмисникові на очі, - наприклад, в бардачку або під сидінням. Виявивши і відключивши один пристрій, злодії заспокояться і навряд чи будуть витрачати дорогоцінний час на пошуки інших.


установка gps маяка в підголовник


Решта маячки бажано заховати таким чином, щоб пошук їх був дуже скрутний. Сміємо вас запевнити - насправді таких затишних містечок в вашому авто предостатньо. Для бездоганної роботи приладу потрібно тільки дотримуватися кількох правил.


Не можна направляти антену маячка в сторону металу або тонованого скла, такий екран буде просто глушити супутникові сигнали. У той час як пластик, гума або звичайне скло не є перешкодою для передачі хвиль і не заважають коректній роботі пристрою. Другою важливою умовою є розміщення GPS маячка на деякій відстані від сильно нагріваються деталей автомобіля, інакше він може вийти з ладу. І пам'ятайте, що з часом вам доведеться міняти батарейки, тому не варто монтувати маячок в зовсім вже недоступних місцях.


Більшість GPS передавачів мають невеликі габарити, тому, проявивши фантазію, можна знайти безліч оригінальних місць для їх прихованої установки, - наприклад, вустановка gps маяка в підголовник


нішах дверей або під поличкою заднього скла. Можна заховати пристрій під обшивку сидінь, тільки зробити це необхідно акуратно, щоб проведена операція не залишила помітних слідів. Ще один цікавим місцем є запаска, яка обов'язково лежить в багажнику. Встановити в ній мініатюрний прилад не складе труднощів.


Деякі моделі маячків мають герметичний корпус і підходять для монтажу поза салону, оскільки не бояться вогкості. Місцем розміщення можуть стати бампери або днище автомобіля. Досить вільного простору і всередині бічних дзеркал, і навіть в фарах. Розбирати ці деталі для перевірки викрадачі не ризикнуть, до того ж їм просто не прийде в голову шукати там заховані маячки. Таким чином ваше авто буде мати гарантовану і надійний захист.