Установка штатних магнітол для автомобіля

  • 04 April 2016 17:06:12

Від функціональних можливостей автомобільної магнітоли залежить якість звуку в салоні і, отже, комфортне перебування в ньому водія і пасажирів. Однак дуже часто в реальності власники транспортних засобів стикаються з ситуацією, коли головний пристрій, яким був укомплектований «залізний кінь» при заводській збірці, не відповідає бажаному рівню. Універсальна 2DIN магнітола з GPS INCAR CHR-7120

Прозорість звучання, широкий частотний діапазон, відмінний стерео або квадро-баланс, безліч варіантів настройки, а також наявність різноманітних мультимедійних можливостей і зручність управління - ось мінімальні вимоги, що висуваються в наш час до функціоналу подібних пристроїв. Якщо ж ваша магнітола не в змозі їх виконати - нічого страшного, ви з легкістю зможете її замінити.

Оскільки всі автомобільні магнітоли діляться за габаритами на два типи - 1 din і 2 din, то підібрати прилад, який підходить саме для вашої машини не складає труднощів. При цьому зберігається початковий дизайн консолі і не порушується загальний стиль салону.

Однодіновий магнітоли містять програвачі CD і mp3, а також вбудований радіоприймач. Двухдіновая пристрої є більш універсальними мультимедійними системами. Наявність Bluetooth, аналогового або цифрового ТВ-тюнера і слотів для читання карт пам'яті перетворює їх в воістину багатофункціональні і високотехнологічні прилади.

Універсальна 2DIN магнітола з GPS INCAR CHR-7130

Він оснащений сенсорним дисплеєм з високою якістю дозволу, на якому можна переглядати відеофайли різних форматів. Екран використовується також при роботі систем навігації з функцією побудови в реальному часі всіляких карт і схем руху. На такий пристрій також виводиться зображення, що транслюється з камери заднього виду - це дозволяє поліпшити контроль за зоною огляду навколо автомобіля.

Сучасні штатні магнітоли мають кілька роз'ємів, сумісних з основними носіями інформації. Крім того, управляти ними можна за допомогою кнопок або джойстика на кермі, що дуже зручно, оскільки дозволяє не відволікатися під час руху. Завдяки USB-входу можна зчитувати інформацію прямо з флешки або програвати звукові доріжки безпосередньо з вашого мобільного телефону. Вбудований GPRS модем здійснює вихід в Інтернет, тому з таким мультимедійним пристроєм ви завжди зможете перебувати онлайн.

Встановлюються ці прилади без особливих проблем, оскільки всі заводські дроти і роз'єми підходять до штатних магнітол. Однак якщо ви плануєте оснастити салон мультимедійною системою 2 din, краще скористатися послугами наших фахівців, які не просто встановлять штатну магнітолу, але і відрегулюють узгоджена дія всіх функціональних можливостей.