Установка ксенонових ламп

  • 28 March 2016 17:09:28

Більшість аварійних ситуацій на дорозі відбувається через те, що водій страждає від обмеженої видимості. Особливо це питання актуальне в темний час, а також під час дощу, снігопаду або туману. На жаль, рівень освітленості наших доріг в нічний час ще далекий від ідеальності. Саме тому так важливо забезпечити якісне і надійне освітлення, якими можуть забезпечити сучасні ксенонові лампи. Ксенонова лампа MLux H16 35W

Ксенонові лампи мають цілий ряд безумовних переваг перед своїми попередницями - галогеновими лампами. Перш за все, їх енергоспоживання дозволяє економити до третини електроенергії, в той час як потужність освітлення і яскравість світлового потоку перевершують «галогенки» в кілька разів.

Ксенонові лампи відрізняються по колірній температурі. Найбільш популярними є такі моделі ламп, які мають світлом, близьким по спектру до природного денного освітлення. Це дозволяє набагато знизити напругу на очі, що вкрай важливо, якщо водій проводить за кермом по кілька годин поспіль. Та й зустрічним водіям ксенонові лампи не будуть зліпити очі (зрозуміло, якщо світло фар буде правильним чином скоректований).

Важливою перевагою є той факт, що ксенон в кілька разів довговічніші в експлуатації. Тому незважаючи на порядну вартість, вкладені в його придбання гроші окупляться досить скоро. Крім того, відсутність нитки розжарювання в газорозрядних лампах, якими є ксенонові, робить їх нечутливими до поштовхів, струсів і вібрацій, постійно присутнім в їде машині.

Ксенонова лампа IL Trade H4 35W

Перед встановленням зверніть увагу, що крім конструктивних особливостей, пов'язаних з формою цоколя, поряд з ксеноновими існують ще біксенонові лампи. Від звичайних вони відрізняються тим, що перші підходять тільки для використання в режимі ближнього світла. А біксенонові лампи, оснащені подвійними колбами, дозволяють перемикатися з вета на дальній.

Якщо вам часто доводиться подорожувати за переділами освітлених міських вулиць, тоді установка біксенона послужить вам добру службу, дозволивши відчувати себе в безпеці, пересуваючись по нічній трасі. Монтаж ламп не представляє собою чогось надскладного, однак, щоб ці світлові прилади служили вам довго і якісно, ​​роботу краще доручити нашим фахівцям.

Встановивши ксенонові лампи на автомобіль, ви зможете не хвилюватися з приводу можливих стрибків напруги, оскільки ці зміни не вплинуть на яскравість світлового потоку. Адже світіння газу постійно підтримується спеціальним пристроєм - блоком розпалу.

Ксенонові лампи вже давно не вважаються прерогативою тільки дорогих іномарок. Дозволити встановити ксенон на свій транспортний засіб тепер може практично будь-який водій, а виробники зробили максимум для того, щоб установка ксенонових ламп стала нескладною справою.