Мультимедіа GAZER: яскраві кольори і соковитий звук

  • 13 June 2014 12:56:41

Gazer - це професійні системи відеоспостереження, а також високоякісна портативна і автомобільна електроніка.


Мультимедіа Gazer є музичний центр, навігаційний комплекс і продуктивний комп'ютер в одному "флаконі". Система працює під управлінням ОС Android і підключається до Інтернет за допомогою 3G або Wi-Fi. Купити автомагнітолу на Android Ви можете у нас.


Мультимедійний центр Gazer побудований на базі популярної операційної системи Android і підключається до Інтернету за допомогою USB 3G-модема або USB Wi-Fi-адаптера. Це відкриває для користувача безмежні можливості для розваг в салоні власного авто: сотні тисяч додатків від Google Play Маркет, фільми, ігри, музика, спілкування онлайн і багато іншого. При цьому, оновлення програмного забезпечення системи відбувається в автоматизованому режимі за технологією OTA (Over The Air).


Завдяки розширеній функції "Кросовер", звуковому процесору Philips класу Hi-Fi, 9-ти смугового еквалайзера і апаратного модулю HD-декодування Gazer здатна забезпечити свого роду кінотеатр в салоні авто.


Важливо й те, що кожна модель мультимедійної системи Gazer призначена для установки в конкретний автомобіль або модельний ряд авто. При цьому підтримується автоматична зв'язок системи з бортовим комп'ютером через шину управління і передачі даних CAN-BUS, а також ручна настройка параметрів системи.


Крім цього, доступні додаткові кабелі та перехідники для максимальної інтеграції мультимедійної системи в автомобіль, наприклад, підключення до штатних роз'ємів USB, AUX, оригінальною відеокамери заднього виду (в тому числі компонентної), а також додаткових дублюючих моніторів.