На що слід звернути при покупці камери заднього виду

  • 12 may 2014 12:21:29

В даний час вулиці міста перевантажені великою кількістю автомобільного транспорту, і такий стан справ ускладнює рух у великому місті, але також ускладнює парковку автомобіля. На щастя, прогрес не стоїть на одному місці і зараз камера заднього виду може значно полегшити процес водіння.

Камера заднього виду дуже часто бувають необхідні під час паркування автомобіля. Ці пристрої проектують на екран дисплея чітку картинку. Це, по-перше, забезпечує безпеку, а по-друге, дозволяє більш грамотно припаркувати автомобіль. Крім того, камери відмінно показують в нічний час - для цього їм достатньо світла від задніх фар.

Камери заднього виду з'єднуються за допомогою дроту з будь-яким пристроєм, який може показувати картинку: штатні головні пристрої, дзеркала заднього виду, монітори і т.д.

Перед покупкою камери слід зверне увагу на такі нюанси:

кут огляду. Зазвичай кут огляду становить від 120 до 170 градусів. Тобто ніж кут огляду більше, тим більше

простору буде видно ззаду під час паркування;

від роздільної здатності залежить чіткість картинки;

тип матриці. Застосовується два види матриці: недорогий CMOS і з більш кращими характеристиками CCD;

ударо-і влагозащищенность.

Матеріалом для об'єктива камери може служити скло і пластмаса. Камера може включатися як автоматично (під час включення задньої передачі), так і вручну. Також багато камер виводять на дисплей паркувальні лінії.

Як підсумок, можемо зробити висновок, що камера заднього виду набагато спрощує процес водіння. І для досвідчених, і для початківців водіїв цей прилад не буде зайвим, так як значно спрощують процес водіння.

 
Рекомендуємо