Як новачкові віртуозно паркуватися?

  • 12 may 2014 10:55:59

З якою любов'ю ставиться кожен справжній господар залізного коня до свого транспортного засобу. І пилинки здуває, і полірує, і до кожної подряпини відноситься як до своєї особистої болячки. Але вже давно всім ясно, що автомобіль не дорога іграшка, яка стоїть в гаражі і нею тільки милуються. В першу чергу, це транспорт, який так необхідний сучасній жителю не тільки столичних мегаполісів, а й сільських поселень.

Напевно, немає жодного автолюбителя, який би не стикався з проблемою втиснути швидко і без особливих проблем свою машину на вулиці, щільно заставленими вже припаркованими авто. Яким треба бути ювеліром, щоб не зачепити кого-небудь і зберегти свою улюбленицю в цілості.

А що ж робити новачкові? Необхідно поспішати на роботу, а досить місця немає, та й досвіду не вистачає.

Щоб не вибігати кожен раз і не оцінювати візуально ситуацію, необхідний хороший огляд заднього простору. Цього легко досягти, встановивши камеру заднього виду, яка значно полегшить життя і професіоналам, і чайникам. Звичайно, сучасні і дорогі автомобілі вже мають в комплектації такий необхідний прилад. Але що робити іншим? Доступні зараз для всіх бажаючих камери заднього виду універсальні і монтуються без праці. Залежно від побажання автовласника, вона може бути встановлена ​​як всередині салону на задній панелі, так і в бампері або на кришці багажника. Важливим є те, що їй не страшні ні пил, ні волога, ні температура навколишнього повітря і до того ж, вона має протиударний корпус. Слід зауважити, що монтаж не займе багато часу і обійдеться без втручання в бортову систему.

Яке ж перевага Ви отримаєте?

По-перше, Ви назавжди забудете про проблему з паркуванням, тому, що зображення передається на монітор, який встановлюється на передній панелі або на дзеркала заднього огляду.

По-друге, маючи світлові датчики, які включають, при необхідності підсвічування, сутінки і темрява не впливатимуть на Ваше віртуозне рух заднім ходом.

По-третє, дає можливість значно збільшити огляд заднього простору і, крім того, включаються автоматично при перемиканні коробки передач на задню швидкість. І, не про незначну деталь, штатна камера заднього виду забезпечена розміткою. Безсумнівно, сучасним автомобілем ставати управляти легше, і парковка буде віртуозною і безпечною. У цьому допомагають автомобільні камери заднього виду, які разом з паркувальними датчиками забезпечать це.