Накладки на бампер

  • 15 may 2014 16:16:30

У цій статті ми хочемо представити такий популярну деталь зовнішнього тюнінгу автомобіля, як накладки на бампер.

Головним завданням накладок є, по-перше, захист бампера від різних негативних впливів і дефектів. Руйнування виникають під час навантаження і розвантаження важких, габаритних і / або незручних для хвата вантажів. Дані дії негативно позначаються на зовнішньому вигляді автомобіля. Крім того, подряпини псують бампер, тому що є абразивним зносом.

Щоб вирішити цю проблему багато фірм, які спеціалізується на виробництві аксесуарів, представили свої варіанти рішень. Як результат, в магазинах з'явилося безліч різних накладок на бампер: різних форм, розмірів і з різних матеріалів. На нашому сайті всі накладки на бампер і пороги зроблені з нержавіючої сталі. Висока міцність була головним фактором, який вплинув на вибір нержавійки, як основного матеріалу для накладок на бампер. Завдяки властивостям нержавіючої сталі, накладки значно краще чинять опір різних деформацій і набагато довше зберігають свій первинний зовнішній вигляд. Також важливим є те, що бампера з нержавіючої сталі мають високу опірність до зовнішнього агресивного середовища, перш за все до опадів (дощ, сніг) і до хімії (автомобільної, нафтохімія).

Це все що стосується технічного боку корисності накладок на бампер. Однак накладки це не тільки це. Накладки на бампер є чудовим елементом зовнішнього дизайну автомобіля. Коли відображення сонячного світла або світла ліхтарів відбивається від полірованої площині бампера це однозначно приверне увагу оточуючих і позитивно позначиться на зовнішньому вигляді автомобіля в цілому.

Встановлюється накладки на на двосторонній скотч, який є при покупці в комплекті.

Головною умовою установки є чиста і знежирена поверхню. Для успішного монтажу необхідно спочатку видалити захисну стрічку на клейкою шарі накладки, потім прикласти накладку цим шаром до бампера і щільно притиснути, при цьому стежачи за положенням накладки по відношенню до бампера. Монтаж дуже простий і не вимагає втручання фахівця.