Не забудьте включити світло за містом!

  • 01 October 2020 18:54:14

Шановні клієнти інтернет-магазину Autoelectro, поспішаємо Вам нагадати, що відповідно до чинного законодавства України з 1 жовтня по 1 травня настає період, коли необхідно в обов'язковому порядку включати денні ходові вогні або ближнє світло фар при їзді за межами міста незалежно від часу доби. Цей захід покликаний підвищити видимість транспорту на дорозі як в денний, так і нічний час, що істотно знижує ймовірність ДТП. Такі заходи застосовуються в більшості європейських країн, причому на постійній основі, а не тільки в певний проміжок часу.
Якщо при підготовці до осінньо-зимового сезону Ви виявили несправність ламп головного світла або ДГВ, то рекомендуємо звернутися до наших менеджерів для підбору потрібного вам джерела світла. Також Ви можете самостійно вибрати і замовити в нашому інтернет-магазині серед широкого асортименту необхідну галогенну лампу, світлодіодну лампу, ксенонову або біксенонові лампи, а також доукомплектувати свій автомобіль штатними або універсальними ДГВ. Також в широкому асортименті є світлодіодні біксенонові лінзи, а також прийшли їм на зміну світлодіодні лінзи BiLED.
В наявності є цікаві рішення ДГВ від компанії Probright, які встановлюються замість штатних ламп покажчика повороту, штатних габаритних вогнів або замість штатних ламп ДГВ. Вони мають різні режими роботи вдень і вночі, автоматично приглушують яскравість або ж переключаються на жовте світло (при установці замість поворотника) при включенні перемикача повороту.
Звертаємо Вашу увагу, що в разі перегоряння навіть однієї галогенною або ксенонової лампи, не варто економити, а потрібно замінити відразу обидві лампи в фарах ближнього світла. Суть в тому, що з часом колірна температура і потужність лампи падає і при установці лише однієї нової лампи різниця в освітленості і колірну температуру випромінюваного світла буде дуже помітна. Крім того, що залишилася стара лампа може вийти з ладу в самий невідповідний момент.