Оновлений асортимент галогенних ламп Philips

  • 27 October 2020 18:05:17

Компанія Philips грунтовно підготувалася до осінньо-зимового періоду, коли час світлового дня істотно скорочується і автомобілістам все частіше доводиться включати зовнішнє освітлення. Для того, щоб світло було якісним і завжди задовольняв зростаючі потреби водіїв, були розроблені оновлені лінійки галогенних ламп Philips RacingVision GT200, X-tremeVision Pro150 і WhiteVision ultra. Вони повністю перекривають всі заявлені вимоги від максимально продуктивного і яскравого світла до самого стильного білого, незвичного для галогенного світла. Давайте докладніше розглянемо особливості кожної оновленої серії ламп.

Почнемо, мабуть, з найяскравішою лінійки ламп Philips RacingVision GT200. Як видно з назви, дана лінійка спочатку була призначена для використання тільки в спортивних цілях для установки на гоночні автомобілі, але шляхом зниження деяких характеристик дані лампи отримали сертифікацію для можливості застосування поза треком. За заявою компанії це найпотужніші лампи на ринку, які перевищують яскравість мінімально допустимого стандарту освітленості галогенних ламп на 200%. Асиметричний світловий промінь з колірною температурою 3500 K тепер світить на 80 метрів далі, що дозволяє краще висвітлювати край дороги і раніше розпізнавати знаки на дорозі. За ці інновації відповідальні унікальний газовий склад лампи, новітні технології трафаретного нанесення градиентного покриття на скляну колбу виготовлену зі скла з новою формулою, яка забезпечує максимальне світлопропускання. Галогенні лампи Philips RacingVision GT200 незважаючи на настільки яскраве світіння мають досить гідний термін служби: 400 ч 250 ч для джерел світла з цоколем H4 і H7 відповідно.

галогенная лампа H4

Наступною за яскравістю слід лінійка X-tremeVision Pro150, яка може похвалитися збільшеною на 150% світлосилою в порівнянні зі стандартною галогенною лампою. Варто особливо відзначити, що при наявності такої високої яскравості анітрохи не постраждала надійність лампи, оскільки заявлений термін служби для ламп з популярним цоколем H4 становить цілих 540 ч, а у ламп з не менш популярним цоколем H7 досягає 450 ч. Для отримання такого результату також вкладено чимало коштів і праці сотень інженерів для розробки новітнього газового складу суміші в колбі лампи, а також складу самої колби. Для досягнення високої яскравості була переглянута геометрія розміщення нитки напруження для максимально ефективного відображення від внутрішнього дзеркального покриття фари. Результатом таких нововведень стала дальність світлового променя дорівнює 70 метрів, що оптимальне для забезпечення безпеки на дорозі. Колірна температура 3400 К забезпечує контрастне виділення об'єктів на дорозі для швидкої реакції водія.

галогенная лампа H4

І останнєю з новинок представляємо лінійку WhiteVision ultra вражаючу білизною випромінюваного світла. Не секрет, що стандартні галогенові лампи мають світіння з явно жовтим кольором. Щоб отримати білий колір світіння виробники вдаються до різноманітних покриттів колби лампи, таким чином отримуючи бажаний відтінок кольору. За такі рішення доводиться розплачуватися, адже через зайву покриття втрачається яскравість лампи, але тільки не у випадку з лампами Philips WhiteVision ultra. Інженерам вдалося розробити унікальне за своїм функціоналом покриття, завдяки якому колірна температура встановилася на рівні 4200 К, що відповідає білого денного світла. При цьому яскравість лампи перевищує яскравість стандартної галогенової лампи на 60%. Терміни служби ламп також залишилися на рівні і складають 540 ч і 350 ч для ламп з цоколем H4 і H7 відповідно.

галогенная лампа H4

 
Рекомендуємо