Нова світлодіодна лампа головного освітлення Philips X-treme Ultinon LED

  • 24 September 2016 15:14:07

Якщо Ви поставите мету знайти світлодіодні лампи головного освітлення для свого автомобіля, то напевно переважна більшість з знайденого будуть лампи від невідомих китайських виробників зі слабкими характеристиками світла, невисокою надійністю і сумнівною упевненістю в безпеці їх експлуатації. Тому рекомендуємо Вам звернути увагу на світлодіодні лампи компанії Philips.

Як відомо, компанія Philips спеціалізується на різних видах освітлення і давно відома автомобілістам своїми чудовими галогенними, ксеноновими, а також набирають популярність світлодіодними (LED) лампами. Світлодіодні технології, завдяки своїм унікальним характеристикам, проникли в усі сфери нашого життя і автомобільний світ не є винятком. У Philips вже є в асортименті світлодіодні лампи для установки в ліхтарі, фари і плафони автомобіля, але сьогодні ми розповімо Вам про приголомшливу новинку - LED лампі головного освітлення Philips X-treme Ultinon LED для цоколя H4 (12953BX2).

Головне, що ми хочемо побачити, встановивши нові лампи - поліпшення освітлення, і тут лампи Philips X-treme Ultinon LED можуть дати фору своїм конкурентам. З цими лампами Ви отримаєте на 150% більше світла в порівнянні зі стандартною галогенною лампою. Така надбавка в світлі додасть впевненості на дорозі, забезпечить гідний рівень безпеки в нічний час. Ви почнете по-справжньому отримувати задоволення від водіння в темний час доби.

Насичений яскравий білий світ ламп Philips LED, з колірною температурою 6200 К, додасть досконалий і унікальний вид фарам головного освітлення. А як же з таким яскравим світлом доводиться водіям зустрічних автомобілів, запитаєте Ви і відповідь буде проста - їм буде абсолютно комфортно, оскільки лампи Philips Ultinon LED 12953BX2 випромінюють світло строго на смугу руху і висвітлюють тільки потрібну ділянку дороги, при цьому не засліплюючи водіїв зустрічних автомобілів .

Відчутною перевагою цієї лампи є простота установки. Якщо порівнювати з ксеноновим лампою, то Вам не буде потрібно розбирати фару або встановлювати додаткові високовольтні перетворювачі (блоки розпалу). Все що вам потрібно, це дістати стару фару з цоколем H4 і встановити лампу Philips Ultinon LED 12953BX2. Ці лампи працюють в двох режимах - ближнього і дальнього світла.

Варто зазначити, що лампи Philips X-treme Ultinon LED не мають активного охолодження (вентилятора), адже це збільшення габаритів лампи, зайвий шум і сумнівна надійність. Компанія Philips пішла іншим шляхом і застосувала унікальну технологію AirFlux, за допомогою якої ефективно відводиться тепло виділяється світлодіодами.

На завершення хочеться сказати, що заявлений термін служби цих ламп становить неймовірні 12 років! А це по суті відповідає часу експлуатації Вашого автомобіля, тобто один раз встановивши лампи Philips Ultinon LED 12953BX2 Ви можете забути про необхідність заміни ламп головного освітлення.