Нові ксенонові лампи від Philips

  • 22 September 2016 18:50:07

Компанія Philips є одним із заслужених лідерів в області автомобільного освітлення, про що свідчать безліч різних нагород, величезна кількість задоволених клієнтів по всьому світу і відповідно високий ступінь довіри даному виробнику. Також в компанії розуміють, що для того, щоб завжди бути на вершині не можна зупинятися на досягнутих результатах. Саме тому Philips ніколи не перестає нас дивувати і з гордістю представляє друге покоління своїх знаменитих штатних ксенонових ламп серії X-tremeVision і WhiteVision.


Але почнемо ми з уявлення, можливо, найяскравіших ксенонових ламп на ринку Philips X-tremeVision gen2. Лампи X-tremeVision другого покоління, завдяки застосуванню останніх розробок в області ксенонових технологій, за інтенсивністю світла досягають максимуму! За високу якість освітлення в другому поколінні ламп X-tremeVision відповідає технологія Philips Xenon, завдяки якій вдалося збільшити дальність світлового променя і домогтися просто неймовірного збільшення видимості на дорозі до + 150% в порівнянні зі стандартними ксеноновими лампами. З цими лампами ви будете відмінно і завчасно бачити на дорозі всі нерівності, купини, перешкоди і знаки, що дозволяє реагувати набагато раніше.


У Philips подбали про комфортності та безпеки водія в темну пору і вибрали для ламп X-tremeVision gen2 найкращу колірну температуру світла 4800 К, з якої очі практично не втомлюються навіть при тривалих поїздках.


Чудове освітлення, що отримується при використанні ламп Philips X-tremeVision другого покоління, проте не заважає зустрічним автомобілям, а виходить це завдяки застосуванню технології точного вигину дуги з вирівнюванням 150-350 мкм. Ця технологія забезпечує точну спрямованість світла і гарантовано висвітлює потрібну ділянку дороги, а не засліплює водіїв зустрічних автомобілів.


Тепер перейдемо до другої новинці, а саме до ксеноновими лампами. Якщо вам подобаються лампи з насиченим яскравим білим світлом, який за своєю колірною температурою ідентичний світла світлодіодних ламп, то лампи WhiteVision другого покоління ідеальний вибір для вас.

Маючи колірну температуру 5000 К, ці лампи практично розсіюють темряву перед автомобілем своїм чистим білим світлом. Вам більше не доведеться напружувати очі і вдивлятися в далечінь, а можна просто спокійно насолоджуватися їздою.


З лампами WhiteVision gen2 ви можете бути впевнені в безпеці поїздки оскільки насичений білий світ не дозволить вам втратити концентрацію і пильність за кермом, оскільки висока колірна температура забезпечує найкращу контрастність чудово відбиваючись в дорожніх знаках і інших об'єктів на шляху.


У порівнянні з мінімальним стандартом, потужні лампи WhiteVision другого покоління, за рахунок білого світла високої інтенсивності, гарантують поліпшення видимості на 120%. Не дивлячись високу яскравість лампи WhiteVision gen2 відповідають високим стандартам ECE (економічної ради Європи), а це означає, що ви не будете доставляти незручності для водіїв зустрічних автомобілів.


Осінні новинки від Philips задовольнять найвибагливіших до автомобільного світу водіїв: ксенонові лампи X-tremeVision gen2 з максимально доступною яскравістю, а також ксенонові лампи WhiteVision gen2 з насиченим білим світлом, який ідеально поєднується з колірною температурою зі світлодіодними лампами. А який вибір зробите ви?

 
Рекомендуємо