Нове покоління сигнальних автоламп LEDriving від Osram

  • 06 September 2019 15:25:24

До початку осені компанія Osram представила оновлену лінійку автомобільних світлодіодних ламп LEDriving. Оновлені лінійки Premium і Standard були розроблені для заміни штатних галогенних ламп або ламп розжарювання, встановлених ліхтарях заднього ходу, стоп-сигнали, покажчиках повороту, габаритах і т.п. Лампи мають перевагу над стандартними по яскравості і володіють значно більшим терміном служби.

Лампи з нової лінійки LEDriving Premium SL підходять для установки в цоколі W21W і W21 / 5W. Висока яскравість діодів, встановлених в даних лампах, дозволяє скоротити їх кількість у лампі. Також приділено особливу увагу розташуванню діодів на корпусі лампи, щоб домогтися максимально спрямованого пучка світла. У дешевих і неякісних лампах, даний аспект не враховується і світлодіоди просто розташовують по всьому корпусу. Інженери Osram пішли іншою дорогою, не застосовуючи пластикові ковпачки для зміни кольору світіння лампи. Замість цього в нових лампах для кожного кольору застосовуються свій тип світлодіода, який має свій колір світіння (холодний білий для освітлення салону, заднего хода або габаритів, червоний для стоп-сигналу або помаранчевий для покажчика повороту або габариту). У лампах LEDriving Premium SL застосовується унікальна система охолодження, яка забезпечує рівномірне розсіювання і відведення тепла від корпусу лампи. Це дуже важливий момент для збільшення строку служби діодів, оскільки саме через неправильне і неефективного відведення тепла істотно підвищується ймовірність виходу лампи з ладу. Впровадження сучасних інженерних рішень в конструкцію системи охолодження дозволяє опрацювати лампам LEDriving Premium SL до 5000 годин. Більш того в порівнянні зі штатними лампами, світлодіодні мають чудову стійкість до вібрацій або ударів і споживають до 80% менше електроенергії. У компанії Osram настільки впевнені в надійності LED ламп лінійки Premium, що на них надається збільшена до 6 років гарантія.

Для установки ламп з цоколями W21W, W21 / 5W, P21W, PY21W, P21 / 5W, P27 / 7W також пропонується друге покоління світлодіодних ламп лінійки LEDriving SL Standard. Друге покоління отримало покращені технічні характеристики, що виражаються в збільшенні потужності випромінюваного світла, а також його спрямованості. Це вдалося досягти завдяки оптимізації розташування діодів на корпусі лампи. Лампи оновленої лінійки Standard отримали для охолоджування, як і більш старша лінійка Premium, радіатор з метала. Компанія Osram для даних LED ламп обіцяє термін служби 2500 годин, а гарантія становить 4 роки. Виробництво нових ламп з лінійок LEDriving Standard і Premium розташоване в Італії. На пакувальній коробці ламп показується порівняння звичайних ламп зі світлодіодними, а також є інформація для підбору «обманки», якщо автомобіль оснащений функцією контролю справності ламп. І найголовніше, що для установки LED ламп не потрібно спеціального інструменту або перехідників, все встановлюється прямо в стандартні цоколі.