StarLine AS96 v2 - анонс нового автомобільного охоронного комплексу

  • 17 September 2019 18:35:15

Один з найпопулярніших і продаваних автомобільних охоронних комплексів преміум класу StarLine S96 тепер переміщається в економ. Сучасні і раніше недоступні технології, які могли дозволити лише обрані, тепер доступні кожному!
Резонним стає питання, що ж тепер буде заміщати модель StarLine S96 на «олімпі» автосигналізацій? Це новітній охоронно-телематичний комплекс StarLine AS96 v2 (другого покоління).
Аналогічно перевіреного часом і безліччю установок охоронному комплексу StarLine AS96 (першого покоління), новітня розробка буде будуватися за принципом модульної системи. Інноваційним є впровадження нових можливостей, які допоможуть забезпечити збереження автомобіля на стоянці, а також при його русі (елементи безпілотного управління - ADAS (Advanced Driver Assistance System)).

StarLine AS96 v2
Кращі програмні і апаратні рішення інженерів StarLine втілюються при вдосконаленні алгоритмів новітнього автомобільного охоронного комплексу StarLine AS96 v2. Варто відзначити, що при виборі оптимальних характеристик були залучені провідні фахівці в області автомобільної безпеки з усього світу, які зібралися в рамках міжнародного конкурсу "Майстер - Золоті руки", організованого компанією StarLine.
Не пропустіть старт продажів нового комплексу StarLine AS96 v2 - майбутнє охоронно-телематичних комплексів вже на порозі!

 
Рекомендуємо