Новий відеореєстратор DOD - CR65W

  • 16 June 2014 13:04:04

відеореєстратор DOD CR65WНа український ринок скоро надійде в продаж новинка від DOD - відеореєстратор DOD CR65W. Новинка відрізняється від колишніх моделей своїм невеликим розміром і наявністю харчування в кронштейні.

 

CR65W - перша модель в лінійці DOD з роз'ємом живлення не тільки на тілі самого пристрою, але і в кріпленні. Таке рішення зручно для водіїв, які не люблять залишати відеореєстратор в автомобілі: кронштейн разом з підключеним проводом харчування залишається на лобовому склі, а сам реєстратор легко знімається за рахунок швидкоз'ємного кріплення. Сам кронштейн виконаний у вигляді вакуумної присоски, яку можна швидко встановити, повернувши засувку на 90 градусів. Поворот відеореєстратора на кронштейні можливий і по вертикалі (90˚), і по горизонталі (180˚), що дозволить налаштувати потрібний кут зйомки і при необхідності зафіксувати розмову з співробітниками ДІБДР.

 

Новий DOD CR65W, не дивлячись на свої маленькі розміри - всього 9 см в довжину і 5 см у висоту - вмістив в себе потужний процесор Tiotech A3 chip і оптику, в основі якої чотиришарова скляна лінза і матриця високої чіткості. Максимальна роздільна здатність зйомки DOD CR65W - FullHD 1920x1080 при швидкості 30 к / с, так само є можливість високошвидкісної зйомки (60к / с) в дозволі HD 1280х720. Кут зйомки становить 140˚, що дозволяє фіксувати все, що видно в лобове скло.

 

Крім того новий відеореєстратор DOD CR65W вмістив в себе екран розміром 2.7 дюйма, вбудовані мікрофон, динамік і акумулятор 240 mAh. Ємність акумулятора дозволяє знімати до 6 хвилин відео без підключення харчування - цілком достатньо для того, щоб зберегти всі записи після виключення запалення. На тілі CR65W є роз'єми mini-usb, AV і HDMI, що дозволяють підключити відеореєстратор практично до будь-якого пристрою. Запис відео ведеться на карту пам'яті Micro SD до 32 ГБ

 

Також DOD CR65W готовий порадувати різноманіттям функцій: автостарт записи, G-сенсор, ручна захист файлу, детектор руху, циклічна запис, відключення мікрофона, установка пароля на пристрій, штамп дати і номера на відео.