Доп.устройства і аксесуари по-українськи. Частина 2

  • 20 June 2014 09:50:42

Компанія NataNiko початок свій розвиток в 2002 році. Головний офіс і виробничі потужності знаходяться в Києві. На відміну від компанії Magnum, яка пройшла досить довгий період еволюції від продавця імпортної автоелектроніки до виробництва сигналізацій і трекерів, NataNiko спочатку займалася виробництвом накладок на пороги і на задній бампер. За аналоги з польським виробником NataNiko використовує при виробництві німецьку нержавіючу сталь і теж обладнання. Єдиною відмінністю є те, що накладка кріпиться на більш стійкий до наших морозів двосторонній скотч 3М.


NataNiko займається виробництвом накладок на пороги, задній бампер і задній бампер з загином. Асортимент накладок охоплює практично всі марки і моделі автомобілів поширених в Україні, так що Ви без проблем можете підібрати потрібний комплект під свій автомобіль. Також можлива безкоштовна наклейка карбонової плівкою з 3D або 4D ефектом, Alufrost пропонує таку опцію за додаткову плату.


Всі продукція NataNiko сертифікована і підтверджена низкою патентів і сертифікатів від Міністерства економічного розвитку, Технічного комітету стандартизації і Торгово-промислової палати.


У компанії є понад 200 партнерів в Україні, серед них ряд серйозних автосалонів: «NIKO-Україна» - Mitsubishi, «Атлант» - Volkswagen, «Укр-Авто», «Зіп-Авто» Opel, Daewoo, Chevrolet, Chery, LandMark, Dodge, Jeep, KIA і багато інших автосалони, ательє, інтернет-магазини.


Купити накладки на пороги, на задній бампер і на задній бампер з загином Ви можете купити на сайті на autoelectro.ua в розділі Тюнінг.