Доп.устройства і аксесуари по-українськи. Частина 1

  • 07 June 2014 14:58:18

Ще зовсім недавно багато хто вважав, що Україна нічого не може зробити .. або точніше нічого технологічного, красивого, успішного. Прийнято було вважати, що єдине на що ми були мастаки це виробництво сталі і іншого металу та с / г, чого з нашими степами і чорноземом було гріх не скористатися.


Так вважали не тільки за кордоном - всі ми пам'ятаємо жарти Задорнова про українську пінці для гоління. Але і саме, напевно, трагічне, що ми самі так вважали, що нічого не створюємо, а тільки споживаємо. Але це далеко не так і для прикладу візьмемо різні товари для автомобіля.


Всі ми знаємо, як сильно українці люблять свої автомобілі, наскільки вони прив'язуються до них і що готові навіть під час кризи значні кошти на їх утримання або поліпшення. Наша країна має свої автомобіль ЗАЗ, але зізнаємося, що серед нас вже вважають за краще за такі ж, і навіть менші, гроші якого-небудь «китайця». Є, однак товари, які ми можемо запропонувати для будь-якої марки автомобіля. Поки їх небагато, але думається це тільки початок.


Спочатку розглянемо товари від дніпродзержинської компанії Magnum. Magnum виникла в далекому 1994 році і спочатку як і багато займалася роздрібним продажем імпортної автоелектроніки. У 2001 р вже було запущено виробництво джгутів для вітчизняного автопрому. Зараз компанія з Дніпродзержинська є одним з провідних виробників автосигналізацій і трекерів.


Серед найбільш популярних моделей сигналізацій і кращих на ринку України є Magnum-880CAN-GSM. У цій сигналізації є все що потрібно і навіть більше: GSM, Автозапуск, CAN - модуль, вбудовані датчики удару / нахилу / переміщення, турботаймер. І головне сигналізація працює надійно, тобто вчасно і адекватно реагує. До того ж українські сигналізації по ряду причин (логістика, трудові податкові фактори) коштують помітно дешевше російських аналогів.


Іншим цікавим продуктом від компанії Magnum є GPS трекер MT-400. Зараз цей продукт дуже популярний не тільки і навіть не стільки серед автомобілістів, як серед взагалі всього населення. Трекер можна покласти в бардачок, заховати в торпеду або запхнути в рюкзак для походу, є навіть такі, які примудряються запхнути пристрій в велосипед. У багатьох наших військових на Донбасі в рюкзаках є трекери і маячки, Бог знає, що може трапитися і куди може завести ситуація під час військових дій.



MT-400 - це прямокутної форми влаштування; трекер може працювати автономно до 5 днів або постійно від зовнішнього живлення. Місцезнаходження визначається по супутниках GPS і базових станцій GSM. Граничну точність, чутливість акселерометра, кути повороту і багато іншого клієнт зможе налаштувати на безкоштовному сервері компанії . Автосигналізації та GPS трекер Magnum Ви можете купити в інтернет-магазині autoelectro.ua


 
Рекомендуємо