GPS трекер по-українськи

  • 03 June 2014 18:56:03

В Україні зараз набирають популярність різні системи стеження. Це можуть бути автономні маяки, трекери або пристрої, які об'єднують в собі функції цих двох пристроїв. Тут ми хотіли описати український GPS трекер MT-400 від української компанії Magnum. Компанія спеціалізується на виробництві і сервісному обслуговуванні охоронних систем для автомобіля. Штаб-квартира Magnum знаходиться в місті Дніпродзержинську, заснована в грудні 1994 року, тобто має майже 20-річний досвід роботи в складі незалежної України.

GPS трекер MT-400 це невеликий пристрій з розміром 90 мм на 60 мм. До трекеру підключено безліч проводів, які дозволяють підключити різні периферійні пристрої та додаткові функції: охоронні шлейфи, датчики температури, датчики рівнів палива, управління блокуванням двигуна і багато іншого. Виходячи з цього однією з головних особливостей MT-400 є його, при бажанні клієнта, повна інтеграція з охоронною системою автомобіля. Мало хто може похвалитися таким функціоналом за такі гроші - є російський Starline, але з аналогічними функціями він стоїть на 500-700 грн. дорожче. Іншою важливою особливістю MT-400 є те, що у нього є вбудований акумулятор здатний тримати в роботі трекер до 5 днів. Далеко не всі трекери здатні так довго автономно функціонувати і це дуже зручно: кинувши прилад під сидіння або в місце запаски в багажник і стежте на екрані свого монітора за переміщенням автомобіля в режимі реального часу. Реєструється пристрій на безкоштовному сервері new.navi.cc, користувач оплачує тільки послуги засобів мобільного зв'язку.

І наостанок хотілося б написати, що в Україні зараз насправді трохи виробників, які роблять якісну продукцію, це стосується всіх галузей нашого життя. Magum MT-400 є по-справжньому якісним продуктом, який добре себе зарекомендував.