Огляд аспектів, що впливають на термін служби галогенних ламп Philips

  • 10 may 2018 18:19:52

Серед великої кількості характеристик галогенних ламп варто виділити одну важливу, а саме - термін служби. Оскільки від цього параметра безпосередньо залежить безпека руху в нічний період часу. Адже нікому не хочеться зіткнутися з відмовою лампи (або навіть двох) на нічній трасі, коли до кінцевої точки ще дуже далеко.


Якщо розібратися докладніше, то можна виділити певні характеристики, які мають прямий вплив на термін служби галогенних джерел світла, а саме вихідна потужність світлового потоку, і, звичайно ж, якість матеріалів, з яких виготовляють лампу.


Відносно якості матеріалів варто відзначити, що всі галогенні лампи Philips виготовляються виключно з високоякісних, сертифікованих за європейськими нормами комплектуючих і компонентів. І пряма залежність: вища якість матеріалів - більший ресурс, проглядається досить легко. Давайте тоді перейдемо до впливу світлового потоку на тривалість безвідмовної роботи лампи. Тут залежність теж проста: чим більший світловий потік випромінює лампа, тим менший життєвий цикл лампи.


Компанія Philips завжди завдає на коробку галогенних ламп термін служби обчислюється годинами роботи. Це той час, який гарантовано буде працювати лампа.


Для різних типів галогенок термін служби може варіюватися від 250 до 1500 годин, що відповідає календарному терміну від 0,4 до 3 років роботи, якщо в середньому лампа працює близько 2 годин в день.


Наприклад, у найяскравішою галогенною лампи Philips RacingVision термін служби складає 250 годин, а у самій «довгограючою» лампи Philips LongLifeEcoVision, зі стандартною яскравістю, ця цифра становить цілих 1500 годин і більше.


Тому рекомендуємо вибрати саме ті лампи, які максимально підійдуть як за терміном служби, так і по яскравості світлового потоку, щоб насолоджуватися якісним світлом фар вашого авто.

 
Рекомендуємо